Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
festmiddagbig
På bildet: Administrasjonssjef Elisabeth Nutti i Salangen kommune sier kommunemiddagen fredag, er de ansattes kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen kommunes festmiddag:

- De ansattes kveld !

Førstkommende fredag arrangerer Salangen kommune den årlige festmiddagen for sine ansatte. Dette skjer i Salangen kulturhus. - Dette er de ansatte sin store festkveld, sier administrasjonssjef Elisabeth Nutti (bildet) til nettavisen.


Salangen kommune bruker en god sum penger på sine ansatte og den årlige kommunemiddagen som alltid er i november.  - Jeg synes det er vel anvendte penger vi bruker på de ansatte. Det er et stort lyspunkt og løft igjennom ett helt år, sier administrasjonssjef Elisabeth Nutti i Salangen kommune.


Mange høydepunkter
I løpet av festkvelden på fredag blir det både middag, taler og en hemmelig foredragsholder. Etterpå blir dans og hygge til gruppen "The Memphis Dream". - Vi har brukt å ha en foredragsholder hvert år på middagen. Denne begivenheten er alltid hemmelig i forkant, og er en overraskelse når vi kommer til det i programmet, sier Nutti. Det er påmeldt 250 ansatte til middagen på fredagen som starter klokken 18.00.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn