Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
100_russeknuter_sjøvegan_header
Fra venstre: Jonas Løkse (russenavn: Oluf), Ingrid Lier (russenavn: Plan B), Hanne Limo (russenavn: Dicktator) og Andre Gartland Hoff (russenavn: Gardisten). FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Sjøvegan-russen etter en uke:

Vil bedre russens rykte

SJØVEGAN: I går var det en uke siden russetiden startet. Sjøveganrussen har i år ett hundre russeknuter, og det er enda mange som står ugjort.


Russetiden er for mange tiden da man kan slå ut håret og bedrive litt mer utagerende aktiviteter. For Sjøveganrussen handler russetiden selvfølgelig om å ha det gøy, men samtidig ønsker de ikke å være med å sverte det litt grumsete ryktet som stadig har fulgt russen i en årrekke. – Vi er ganske godsinnet russ og vi har erfart at det ofte kan være vanskelig å for eksempel få leid lokaler når man er russ, derfor ønsker vi å forbedre ryktet til Sjøveganrussen, forteller Andre "Gardisten" Gartland Hoff.  


Handler om å ha det gøy
I år er det omlag seksti elever fra Sjøvegan videregående skole som får bære russebukser, og de har totalt hundre russeknuter å velge i, alt fra skikkelige lavterskel-knuter som å sette Amnesty-logoen på buska til litt mer utfordrende knuter. Ryssestyret oppfordrer sine medruss om at de ikke må føle seg presset til å gjøre knuter de ikke føler seg komfortable med. – Vi ønsker ikke at noen skal føle seg presset, man får sette sine egne mål. Det handler om å ha det gøy, forteller Ingrid "Plan B" Lier til nettavisen.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider