Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Kveite_på_87_kilo_simon_muledal_header
Storfisker Simon Muladal (13) har all grunn til å smile med sin livs fangst, en kveite på 87 kilo tatt på stang. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Rekord i Millionfisken med 87 kilo:

Storfangst for Simon

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok den tretten år gamle storfiskeren Simon Muladal fra Tromsø den største fisken som hittil er tatt under Millionfisken, en kveite på hele 87 kilo.


Simon Muladal ligger nå godt ann til å stikke av med enda en storpremie da han i dag, lørdag, landet en kveite på hele 87 kilo, dette er i følge arrangørene den største fisken som noen sinne er tatt under Millionfisken siden den startet opp i 2010. Det er tydelig at Muladal har fiskelykken med seg, men legger ikke skjul på at det var tungt å kjempe med flatfisken som veier dobbelt så mye som Simon selv. - Jeg trodde først jeg satt i bunn, men så kjente jeg etter hvert at det bevegde på seg å da skjønte jeg at det måtte være kveite, forteller den heldige storfiskeren Simon Muladal.

Kveite_på_87_kilo_simon_muledal_artikkelfoto.jpg
Storkveita til Simon Muladal ble veid til 87 kilo og er den største fisken som er tatt under Millionfisken noen sinne. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Kampen varte en time
I fra storkveita tok igjen til Simon til den lå i båten pågikk det en heftig kamp som varte en time, og de måtte til slutt få litt hjelp i fra flere båter. Etter å ha fått veid ruggen og konstatert den imponerende vekten på 87 kilo virker trettenåringen rolig og ganske selvsikker på at det blir premie på han i år også. - Om jeg vinner hovedpremien så har jeg lovet å spandere middag på familien min, sier Simon til nettavisen. Forøvrig planlegges det og tilberede og grille storkveita allerede i kveld, og vil bli servert inne i teltet på festivalområdet. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS