Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
11560_komfyrvakt_header
Representater fra Bardu Brann og Redning på besøk hos Mental Helse Salangen.

Bardu Brann og Redning:

Snakket om komfyrvakt

SJØVEGAN: I går var representanter fra det interkommunale brannvesenet på besøk hos Mental Helse Salangen for å fortelle om komfyrvakt og fordelene rundt det.


Torsdag fikk Møteplassen besøk av representanter fra brannvesenet som kom for å snakke om komfyrvakt og andre relevante temaer. – Bakgrunnen for besøket var at Brannvernforeningen hadde en kampanje gående i vinter vedrørende komfyrvakt. Derfor snakket vi med Kjell Tunheim ved møteplassen og et besøk ble avtalt. Vi snakket ikke bare om komfyrvakt, men også andre ting som røykvarslere, brannslukkere og rømningsveier, og hva man gjør om det skulle begynne å brenne, forteller Anders Mortensen.

 

Fornøyd med oppmøte
Kjell Tunheim ved Mental Helse Salangen var veldig fornøyd med kvelden. – Jeg syntes det var helt topp. For det første var det bra oppmøte, totalt var vi 24 stykker. De fortalte veldig mye og de viste frem mye nyttig, både av utstyr og i form av video. De oppmøtte var veldig engasjerte og de stilte spørsmål som de fra Bardu Brann og Redning gladelig tok seg tid å svare på, opplyser Tunheim til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider