Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
DCIM100MEDIADJI_0010.JPG
Så mange som 57 bobiler var på et tidspunkt parkert på bobilcampen i helga. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Langhelga på bobilcampen:

Se så mange bobiler!

SJØVEGAN: Det har vært en litt hektisk langhelg for Tor-Arne Chruickshank på Sjøvegan Bobilcamping nede på Strandparken. Det var nemlig over 57 bobil- besøkende på samme tid i helga.


Ingenting er mer hyggelig enn at det kommer flere og flere bobilturister til Sjøvegan og Salangen. Folk fra Sortland og Tromsø hadde tatt turen sist langhelg for å nyte vår-været ved havkanten til Sagfjorden. Selvutnevnt "Campingkonge", Tor-Arne Chruickshank er svært glad for besøket. - Ja, det er helt fantastisk! De som kommer hit legger jo igjen penger på Sjøvegan, og det kommer jo næringslivet svært godt til gode, sier Chruickshank. Han selv jobbet i helgen med å legge ut ekstra strøm til bobilturistene som kom. På et tidspunkt måtte de ta i bruk ekstra strømnett som blir brukt under Millionfisken i Strandparken, da 57 bobiler skulle ha strøm.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG


Gjør klar for ny langhelg
Tor-Arne har grunn til å smile i disse vårdagene. - Jeg er kjempeglad for at folk velger å komme hit. Det viser seg at bobilcampen som er etablert her, er kommet for å bli. Jeg har mange gode hjelpere som får det til å gå rundt, og det er jeg glad for. Jeg ser frem til neste langhelg nå til helga, for da kommer det sikkert enda flere, sier Chruickshank og jobber videre for å forberede kommende helgs innvasjon av bobilturister.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider