Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Fonix_radio_ingress[1]
Salangen-Nyheter er stolte over å kunne presentere Radio Fønix med på laget: Styreleder Kjell Arne Wulff, daglig leder Sissel Mathisen og styremedlem Inger Dalos Pettersen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Salangen-Nyheter og Radio Fønix:

Sammen om radiobingo-tv

SJØVEGAN/EVENSKJÆR: Radio Fønix og Salangen-Nyheter har nå inngått et samarbeid om radiokanalens populære radiobingo. Det vil være et samarbeid om sendingen og nettavisen vil selge bingoblokker fra og med i morgen, fredag.


Nettavisen og Radio Fønix har nå gått sammen om å sende lokalradiostasjonens populære radiobingo. Første bingosending vil finne sted onsdag 9. mai klokken 20:00, og vil kunne høres på Radio Fønix sin sending, men kan også både høres og sees på web-tv hos Salangen-Nyheter. Nettavisen vil også selge bingoblokker fra og med fredag ettermiddag. – Vi tror dette kommer til å bli veldig givende. Det er et veldig spennende opplegg som er på gang nå, så vi har store forventninger. For våre lyttere vil sending forbi uendret, men de har nå muligheten til å også kunne se tallene på skjermen, og ikke bare høre dem. I tillegg håper vi også at ettersom vi nå har utvidet dekningsområdet vil dette også vises på spillertallene, forteller daglig leder i Radio Fønix, Sissel Mathinsen.

 

Les også:
Radio Fønix besøkte SN

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider