Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
klarefortvbingobig
Daglig leder hos Radio Fønix, Sissel Mathisen (t.v) og Are Apeland er begge klare for premiere på Salangen-Nyheter ikveld med radiotv- bingo fra kl. 20.00!. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Salangen-Nyheter og Radio Fønix:

Premiere på radiobingo-tv!

SJØVEGAN/EVENSKJÆR: Radio Fønix og Salangen-Nyheter har i kveld klokken 20.00 premiere på RadioBingo-TV på Salangen-Nyheters nettsider.


Nettavisen og Radio Fønix har nå gått sammen om å sende Skånland-radioens populære radiobingo. Første bingosending vil finne sted i kveld onsdag 9. mai klokken 20:00, og vil kunne høres på Radio Fønix sine FM-sendere, men kan også både høres og sees på web-tv hos Salangen-Nyheter.


Bingoblokker
Nettavisen har allerede solgt flere bingoblokker til kveldens premiere, og gjør det fortsatt fra sine lokaler på Sjøvegan.  – Vi tror dette kommer til å bli veldig givende. Det er et veldig spennende opplegg som er på gang nå, så vi har store forventninger. For våre lyttere vil sending forbi uendret, men de har nå muligheten til å også kunne se tallene på skjermen, og ikke bare høre dem. I tillegg håper vi også at ettersom vi nå har utvidet dekningsområdet vil dette også vises på spillertallene, forteller daglig leder i Radio Fønix, Sissel Mathinsen.

Les også:
Radio Fønix besøkte SN

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider