Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 21. juli 2017

  • fredag17°C
  • lrdag22°C
  • sndag22°C
Været i Salangen:
gratengen-23juni2017AVIS

Kommunestyremøte i Gratangen:

GRATANGEN:Fredag 23 juni var det kommunestyremøte i Gratangen, der det blant annet bassenget ble diskutert. Salangen Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet ...
lenvik29juni-AVIS

Kommunestyremøte i Lenvik:

FINNSNES: Torsdag 29 juni var det kommunestyremøte i Lenvik, der det blant annet prosess for tilsetting av rådmann ble diskutert. Salangen Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet ...
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I torsdagens utgave av Replikken skal vi ønske en ny programleder velkommen, nemling Guro Bjørnsund, som skal snakke med blant andre Trond Marius Olsen, som er en profesjonell metallsøker.
Se Replikken her
arereplikken2

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" snakket programleder Are Apeland med blant annet Knut-Eirik Dybdal om Arctic Race of Norway og Thor Hushovd som har vært på besøk. I tillegg skal vi innom Sjøvegan videregående skole som hadde avslutting i dag.
Se Replikken her
are-replikken

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" er programleder Are Apeland. Han prater blant annet med Roy Arne Bertheussen ved Øse Camping i forbindelse med sankthansfeiringen.
Se Replikken her
 
Replikken_19juni

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Knut-Arild Johansen blant annet med Marlen Duckert som nå har blitt landbruksmekaniker, og i tillegg til å være den første kvinnelige landsbruksmekaniker i samme slengen.
Se Replikken her
Are_replikken_16_juni_Jørn_i_Hagen_ingress

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Are Apeland blant annet med lag-kaptein for SIF, Jørn Ivar Kroken, for å sjekke til nervene før den store kampen senere i dag.
Se Replikken her
are_replikken_villmarksmessa_15_juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Are Apeland blant annet med messeleder ved Nord-Norsk Villmarksmesse, Hans Hammer som forteller om Villmarksmessa som går av staben til helga.
Se Replikken her
maalselv1406AVIS

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV:Onsdag 14 juni var det kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet sluttrapporten for forprosjektet Høgtun Kulturklynge ble diskutert. Salangen Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet ...
 
replikken_14juni_Are

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Are Apeland blant annet med Knut Baglo ved Proneo AS som skal snakke om veivalget som skal diskuteres på Nordavindshagen i Dyrøy i kveld.
Se Replikken her
3333

Direkte på Facebook:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Aleksander Walør blant annet med Lions medlem Torfinn Hansen for å høre om 100 års jubileet til Lions International.
Se Replikken her
 
bjornloksebig

Inviterer "sofapolitikere" til møte:

SJØVEGAN: Salangen Høyre ønsker mer engasjement fra innbyggerne i kommunen, i tillegg til å rekruttere flere medlemmer, både unge som voksne. - Dette er en gylden mulighet til å ytre sine meninger, forteller leder i Salangen Høyre, Bjørn Løkse.
Les mer
Replikken_8juni_ingress

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Håvar Laberg for å høre om konfirmasjonstreffet i Lavangen som er for de som ble konfirmert for hele 50 år siden.
Se Replikken her
 
ARE_tonje_utmo

Se Replikken:

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" var Are Apeland tilbake i stolen og snakket med blant annet Tonje Utmo om musikkforeningen som fyller 70 år. Dagen skal markeres med en spesiell konsert.
Se opptak av direktesendingen:
Andreas_Nilsen_ingress

1. juni trer politireformen i kraft:

SJØVEGAN: I morgen torsdag 1.juni blir Salangen kommune flyttet til Midt-Troms politidistrikt når den nye nærpolitireformen trer i kraft. Dette medfører også kroken på døra for Salangen lensmannskontor.
Les mer
 
lenvik11maiNYavis

Kommunestyremøte i Lenvik:

FINNSNES: 11. mai ble det avholdt kommunestyremøte i Lenvik, der det blant annet ble diskutert strategisk næringsplan. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
maalselv-10mai2017AVIS

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: 10. mai ble det avholdt kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet ble diskutert budsjettregulering i forbindelse med nedsettelse av eiendomskatten. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider