Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
aarsmoete_historielaget_ingress

Årsmøte i Salangen historielag:

SJØVEGAN: Under årsmøte i Salangen Historielag på torsdag ble det klart at Eliseus Rønhaug fortsetter sin lederrolle i laget. Ellers var temaene digitalisering og kulturminneplanen.
Les mer
mohammed_motte_erna_ingress

Sjøvegan vgs i Oslo:

SJØVEGAN/OSLO: I dag var representanter fra Sjøvegan videregående skole i Oslo hvor de fikk møte statsminister Erna Solberg i forbindelse med en konferanse blant Benjaminpris-vinnerne.
Les mer
fellesforb_ingress

Fellesforbundet på Salangen-besøk:

SJØVEGAN: Representanter fra Fellesforbundet er nå på en gjennomreise i Nord-Norge. De fremlegger for kommunen en utarbeidet plan som skal sikre at entreprenører har alt på det tørre. Tirsdag var turen kommet til Salangen.

Les mer
AP_aarsmoete_ingress

Årsmøte i Salangen Arbeiderparti:

SJØVEGAN: Salangen Arbeiderparti hadde årsmøte i går, torsdag. Her var blant andre fylkesrådsleder i Troms, Willy Ørnebakk å snakket om regionreformen.
Les mer
Sig_paa_KLP_ingress

To tøffe damer på scena:

SJØVEGAN/TRONDHEIM: Ordfører i Salangen kommune Sigrun Wiggen Prestbakmo er for tiden i Trondheim på KLPs konferanse. Hun skal blant annet sammen med adm. direktør i Microsoft Norge legge frem Polar Sky.
Les mer
data_undersøkelse_ingress1

Oppfordrer vgs elever til spørreundersøkelse:

SJØVEGAN: På vegne av ungdommens fylkesråd ønsker Martine Seipäjärvi Daleng å komme med en oppfordring til alle videregående elever om å være med på den frivillige undersøkelsen Ungdata.
Les mer
tøllefsen_ingress1

Leder i Andørja sportsklubb:

HAMNVIK: Leder i Andørja Sportsklubb Eidar Tøllefsen har sendt fylkesråd i samferdsel og miljø, Ivar B. Prestbakmo et hjertesukk om veistandarden på Ibestad.
Les mer
odd_arild_ingress

Salangen Hytte- og Motorferdselsforening:

SJØVEGAN: Etter årsmøte i den lokale motorferdselsforeningen ble det bestemt at de skulle endre navn til Salangen Hytte- og Motorferdselsforening. I tillegg har de en oppfordring til lokalpolitikerne.
Les mer
ter_b_sal-H_ingress

Fylkeslaget støtter Salangen Høyres resolusjon:

SJØVEGAN: Salangen Høyre hadde sendt inn forslag til en resolusjon til årsmøtet i Troms og Finnmark Høyre, sist helg . Saken gjaldt snøskuterkjøring i utmark.
Les mer
 
Berntsen_soeker_sommervikar (1)

Kommunen søker ferievikarer:

SJØVEGAN: Nå er det mulig å søke på sommervikar jobb hos Salangen kommune. Her har de utlyst mange spennende stillinger og personalsjef ved Salangen kommune, Hege Berntsen oppfordrer både ungdom og voksne til å søke.
Les mer
gratangenkommunestyre22februar

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre fikk torsdag orientering om lokalisering av ny brannstasjon i kommunen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
 
MalselvKommunestyremoter_2november2017Forside

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: Onsdag 14. februar var det kommunestyremøte i Målselv, der staus på det nye sykehjemmet i Målselv blant annet ble tatt opp. Salangen-Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet
samisk_skilting_ingress

Kommunestyret i Salangen i dag:

SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen i dag mandag ble det lagt frem interpellasjon vedrørende samisk skilting i Salangen kommune. Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo var positiv til forespørselen.
Les mer
 
flåget_ikke_brøytet

Mener kommunen kunne brøytet Høgdaveien:

SJØVEGAN: Høgdaveien blir jo ikke brøyta på vinteren fordi Salangen kommune ikke har økonomi til dette. Bjørn Ivar Nyland er en av de som må kjøre 19 kilometer ekstra hver dag på grunn av denne innsparingen.
Les mer
evy_jorgensen_ingress

80 mill. til renere fjorder og vassdrag:

SJØVEGAN: Miljøverndirektør hos Fylkesmannen i Troms, Evy Jørgensen oppfordrer alle lag og foreninger til å søke om midlene som nå er satt av til rydding av marin forsøpling.
Les mer
 
demensvennlig_samf_kurs_ingress

Nå blir servicenæringen mer demensvennlig:

SJØVEGAN: Ettersom Salangen kommune har skrevet under på å bli et mer demensvennlig samfunn, er det nå opprettet en arbeidsgruppe som fra og med uke 7 vil holde kurs for servicenæringen, både offentlig og private aktører.
Les mer
jann_inge_ingress

Hjertesukk på vegne av de eldre:

MYRLANDSHAUGEN: Jann Inge Bakkeid er litt bekymret over hvordan den digitale utviklingen påvirker de eldre i samfunnet. Bor man i tillegg litt avsides, blir utfordringene fort mange.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider