Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • søndag-3°C
  • mandag-4°C
  • tirsdag3°C
Været i Salangen:
GRATANGEN_KOMMUNESTYRE_14DES_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre diskuterte torsdag flere saker, blant annet om den nye brannstasjon, og hvor den skal være plassert. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
Indeksteringasgfsa

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet hvor årsbudsjettet 2018 ble diskutert.
Se hele møtet her
arbeidsmiljopris_2017_ingress

Fikk Arbeidsmiljøprisen 2017:

SJØVEGAN: Året går mot slutten og den årlige Arbeidsmiljøprisen ble delt ut i går ettermiddag. Det ble i år bestemt at prisen skulle bli delt mellom to av de mange foreslåtte kandidatene.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_utddeling_ingress

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Etter mye spenning var det endelig klart for å dele ut prisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo skrøt varmt av salangsværingenes innsats for å fremme kommunen.
Les mer
salangshallen_ingress

Må bytte lokaler:

SJØVEGAN: Det siste kommunestyremøtet i Salangen kommune skal skje nå torsdag, men det har kommet en liten endring i planene, for kommunestyremøtet skal den siste omgangen holdes i en annen lokale.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_ingress

Hvem blir årets salangsværing?

SJØVEGAN: Nå nærmer det seg utdeligen av den lokale hedersprisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo, røper at det har kommer inn mange gode forslag i år.
Les mer
8567_scooterløype_salangen (2)

Blir det løypenett i Salangen?:

SJØVEGAN: Kommunestyret i Bardu vedtok å utvide skuterløypenettet til formål rekreasjon, men hvordan er status her i Salangen. Sist saken var oppe gikk flere grunneiere mot trase over egen eiendom.
Les mer
0888_scooternett_bardu_ingress

Rekreasjonsløypa vedtatt:

SETERMOEN: Under kommunestyremøte i Bardu på onsdag ble det vedtatt at det blir utvidet scooterløypenett med formål rekreasjon. Løypenettet vil gå til indre del av Leinavatnet.
Les mer
Lavangen_14sep2017

Lavangen kommunestyre:

TENNEVOLL: Torsdag var det kommunestyremøte i Lavangen, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om forskrift for tildeling av langtidsopphold på sykehjem.
Se hele møtet her
4_salangen_skal_sreame_selv (3)

Salangen skal selv stå for streaming:

SJØVEGAN: Under møte i formannskapet i Salangen den 29/11 kom Høyre med forslag til at kommunen selv skal gå inn for streaming av kommunestyremøtene.
Les mer
0010100101010101_scooter

Motorferdsel i utmark:

SJØVEGAN: På ressursutvalgsmøtet som ble holdt på mandag, ble det orientert og diskutert om motorferdsel i utmark. Høyrepolitiker og hytteeier, Geir Vadstein mener de fikk behandlet saken alvorlig.
Les mer
 
Indeksteringasgfsa

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om søknad om kommunal lånegaranti til Gibostad Båtforening.
Se hele møtet her
coop_bygget_klages_ingress2

Det nye Coop-bygget i Sjøvegan:

SJØVEGAN: Arbeidet med å ferdigstille det nye Coop-bygget er godt i gang, men underveis som bygget tar form, har befolkningen i Salangen begynt å dele sine meninger om hva de føler om bygget så langt.
Les mer
 
BMW_polittibil_INGRESS

Ny bil ved Salangen Lensmannskontor:

SJØVEGAN: De siste dagene er det blitt observert at politiet i Salangen kjører rundt i en splitter ny bil. Tidligere kjørte politiet VW Passat, men nå kjøres det BMW 525, fullpakket med utstyr til deres bruk.
Les mer
222222_lavangen_ny_hjemmeside_ingress

Lavangen med ny nettside:

TENNEVOLL: Lavangen kommune har igjen oppdatert sine hjemmesider. Den nye siden deres er mer ryddig, men skyldes hovedsakelig at de nå bytter leverandør.
Les mer
 
rollemodell_sigrun_kjor_for_livet_ingress

Ordfører fikk vandrepokal:

SJØVEGAN/HELL: I helga samlet hele organisasjonen i "Kjør for Livet" på Hell for den årlige landslagssamling. Der ble det også kåret to vinnere av vandrepokalene, der Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk "Rollemodell"-pokalen.
Les mer
8888888_pensjonistforeningen_vedtak_ingress

Pensjonistforening enige om vedtak:

SJØVEGAN: Salangen Pensjonistforening hadde møte den 14. november, hvor det blant annet ble gjort vedtak på å sende brev til Salangen kommune om å komme med en oppgavebeskrivelse over vintervedlikeholdet av veiene.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider