Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 25. mai 2017

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lrdag7°C
Været i Salangen:
lenvik11maiNYavis

Kommunestyremøte i Lenvik:

FINNSNES: 11. mai ble det avholdt kommunestyremøte i Lenvik, der det blant annet ble diskutert strategisk næringsplan. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
maalselv-10mai2017AVIS

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: 10. mai ble det avholdt kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet ble diskutert budsjettregulering i forbindelse med nedsettelse av eiendomskatten. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
gratangen-9mai-AVIS

Ungdomshuset på Årstein:

GRATANGEN: Tirsdag 9. mai 2017 ble det avholdt folkemøte på Ungdomshuset på Årstein i Gratangen. Tema var Kommuneplanens Samfunnsdel, og mange innbyggere møtte opp og kom med innspill. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
HansFredrikGrovan

Åpent og informativt møte på Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: Torsdag 4.mai inviteres det til ett åpent møte om nasjonal transportplan på Kåre på Kaia, dit kommer blant annet stortingsrepresentant, Hans Fredrik Grøvan.
Les mer
gratangen27apr2017-AVIS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre diskuterte torsdag flere saker, deriblant regionreformen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
 
lavangen8122016AVIS

Kommunestyremøte i Lavangen:

TENNEVOLL: De folkevalgte i Lavangen kommunestyre diskuterte torsdag flere saker, deriblant retting av stedsnavn i Lavangen kommune. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
Arja_forstekandidat (1)

Førstekandiat for Árja Lavangen:

TENNEVOLL: Sjamanen Ronald Kvernmo fra Lavangen har vært medlem i det samiske partiet Árja siden det ble stiftet i 2008. Nå er han førstekandidat i partiet Árja i Vesthavet krets.
Les mer
 
okologiskseminarforside

Holdt miniseminar på Morgans Skip:

GRØSNES: Eirik Myrhaug er ikke bare sjaman, men han er også levende opptatt av den økologiske fremtiden. Lørdag ettermiddag hadde han et miniseminar i kafeen ved "Morgans Skip" i Gratangen.
Se hele foredraget her
AreRydland_Forside

HPV vaksinasjon av gutter:

SJØVEGAN: Are Rydland leder i Munn- og halskreftforeningen, med nestleder Chris Foss, var på Stortinget i forrige uke for å møte Høyres fraksjon i Helse og omsorgskomiteen. Are og Chris benyttet anledningen til å fremheve budskapet om HPV vaksinasjon av gutter.
Les mer
lavangen_ppt_ingress

Interkommunalt samarbeid:

TENNEVOLL: Levekårsutvalget i Lavangen har vedlagt sak i kommunestyremøtet om ny organisasjonsform for PPT-tjenesten i Salangen, Lavangen og Dyrøy, som er i interkommunalt samarbeid, hvor Salangen er vertskommune.
Les mer
lavangen_tvovervåking_ingress

Representant Andberg spør:

TENNEVOLL: På kommunestyremøtet i Lavangen i går ble det en lengre diskusjon da forslaget om video-overvåking av skoleområdet ble tatt opp. – Er det gått så langt at vi er nødt til å overvåke hverandre, spør Arbeiderparti-representant, Viktor Andberg.
Les mer
 
LavangenSkole_FotoLavangenKommune

Opp til kommunestyret:

TENNEVOLL: På torsdag skal kommunestyret i Lavangen behandle sak om TV-overvåking ved Lavangen skole.
Les mer
helga_pedersen_paa_besok_ingress

Stortingsrepresentant på besøk:

SJØVEGAN: Stortingsrepresentanten for Finnmark, Helga Pedersen brukte store deler av fredagen i Salangen, hvor hun besøkte flere bedrifter. Blant annet Salangen-Nyheter AS for å få informasjon om MIKI-Senteret. - Det er en interessant idé, forteller hun
Les mer
 
50aaMeldem_Forside

Hedret Eliseus Rønhaug:

SJØVEGAN: Det var ikke bare prat om planene for det kommende valget som var på agendaen under Salangen Arbeiderpartis medlemsmøte. Eliseus Rønhaug ble hedret for sitt 50 års medlemskap i partiet.
Les mer
KaravikaBoligfelt

Utbygginga av Karavika:

KARAVIKA: Det viser seg at det vil bli 21 tomter i det fremtidige boligfeltet på Karavika, ikke 18, etter at det var nødvendig å gjøre en mindre reguleringsendring.
Les mer
 
DroftetCoop_Forside

Drøftet det nye Coop-bygget:

SJØVEGAN: Ressursutvalget i Salangen hadde et ekstraordinært møte der medlemmene gikk gjennom og drøftet tegningene på det nye Coop-bygget på Sjøvegan. De har nå sendt tilbakemeldingene til Coop.
Les mer
broyting_ingress

Kommunen vil overta brøytingen:

SJØVEGAN: Salangen kommune vil overta snøryddingen i deler av kommunen for å spare penger. Harald Hellum mener regnestykket er riv ruskende galt.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider