Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
rydder_sjovegan_for_17_mai_header
Mehamud Umer Kemal har nå fått med to av sine venner med på en frivillig ryddesjau i forkant av 17. mai. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Tok initiativet til frivillig ryddesjau:

Ønsker å rydde Sjøvegan

SJØVEGAN: Mehamud Umer Kemal har tatt initiativet om å rydde litt på Sjøvegan. Så langt er det han og to av hans venner som har tatt på seg oppdraget, og dette med en ekstra godhjertet baktanke.


I forkant av 17. mai har Mehamud Umer Kemal tatt initiativet til å rydde litt søppel rundt omkring på Sjøvegan. – Det er to fridager som er tenkt å brukes på å få ryddet søppel, og vi vil gjøre dette gratis og på frivillig basis, men om noen ønsker å støtte arbeidet vårt kan de det. Alle pengene vi får inn skal vi gi til Røde Kors, slik at mennesker som lever i fattige eller krigsherjede land kanskje kan få det litt bedre, forteller Kemal til nettavisen.


Ønsker hansker og sekker
Mehamud forteller videre at de har lagt opp til å blant annet rydde nede ved havet, rundt skolene og i veigrøftene. Til nå er det i alt tre personer som er med på denne ryddesjauen, men Kemal forteller at han er i kontakt med flere som kanskje vil bli med. – Hvis noen har lyst å støtte oss med hansker og søppelsekker som vi kan bruke disse dagene setter vi stor pris på dette, oppfordrer Mehamud Umer Kemal avsluttende.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider