Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 26. september 2017

  • tirsdag15°C
  • onsdag15°C
  • torsdag15°C
Været i Salangen:
DorTilDor_Forside

Trenger 60 % dekning:

SJØVEGAN: Høsten 2017 starter Trollfjord Bredbånd fiberutbygging i Salangen. I den anledning får Salangen i disse dager besøk av selger Lars Nodeland fra Trollfjord.
Les mer
LokseMaskin_Riving_Forside

Anbefalt til storprosjekt:

SETERMOEN: Løkse Maskin har nå fått ta del i det nye leilighetsprosjektet til Origo boligsameie i Bardu. Entreprenørselskapet ble anbefalt av utbygger etter gode tilbakemeldinger.
Les mer
Coop_tennevoll_ingress

Søker butikksjef:

TENNEVOLL: 4. oktober åpner Coop Prix på Tennevoll, i den forbindelse er det nå utlyst stillingsannonse for ny butikksjef. - Vi har fått inn en vikarierende butikksjef inntil videre, forteller driftssjef ved Coop Nord.
Les mer
HjerttindRein_Smak_Forside

Reinkjøtt i Tromsø:

TROMSØ: I disse dager er familien Oskal med bedriften Hjerttind Rein i Tromsø under SMAK-festivalen med vogn og biler fult av reinkjøtt. For familien Oskal er dette en sosialt arrangement og en bra profileringsmulighet.
Les mer
Handlenett_Forside

Nytt reklamestunt:

SJØVEGAN: Kafeen Kåre på kaia har nå handlet inn flere handlenett i naturbleik bomull i oppfordring om å få folk til å tenke mer miljø og droppe plastposen.
Les mer
80_prosent_studiesentret_ingress

HiOA har kjøpt 80% av Studiesenteret:

SJØVEGAN: Høgskolen Oslo og Akershus har kjøpt opp 80 prosent av aksjene til Studiesentret. Dette medfører at Studiesentret nå har en sterk samarbeidspartner til å være med å utvikle deres visjon.
Les mer
Spadetak_Forside

Inspisert første spadetak:

SJØVEGAN: Onsdag morgen var daglig leder ved Coop-Extra Sjøvegan Agnar Magne Fossbakk, ute og inspiserte det første spadetaket til det nye Coop-bygget som skal bygges opp.
Les mer
 
IngenVeiTilbake_Forside

Turiststasjonen utbedrer hyttene sine:

SJØVEGAN: Lapphaugen Turiststasjon pusser opp soverommene på to av hyttene sine. Det er totalt fire soverom som skal få seg et strøk maling under oppussingen.
Les mer
GarsnesByrgge_GodSesong_Forside

Avslutter sesongen:

GARSNES: I forrige uke hadde Garsnes Brygge sesongens siste dag. - Det et alle dokker som er Garsnes! Uten dere hadde dette ikke vært mulig, sier Andreas Utstøl.
Les mer
 
Natokaia_ingress

NATO-kaia i bruk igjen:

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har tatt i bruk NATO-kaia på Sjøvegan for å kunne ta i mot lastebåter med masser og nødvendig utstyr de trenger til sine pågående prosjekter i området.
Les mer
Kvalitetskoordinator_Forside

Salaks søker kvalitetkoordinator:

SJØVEGAN: Salaks AS har nå utlyst stilling hvor de søker kvalitetskoordinator. Stillingen går i hovedsak ut på å gjøre internkontroller og sertifisering. De tilbyr konkurransedyktige betingelser og kontor i Salangen.
Les mer
 
Parkeringsplass_Forside

Fordobling av parkeringsplassen:

ÅBREKKA: Fjellkysten Gjestehus i Lavangen har fått tillatelse til å utvide parkeringsplassen ved Fjellkysten. - Håper vi kan komme i gang så raskt som mulig, sier Tor Lyngmo.
Les mer
chruichankforside

Det har vært en god sesong:

SJØVEGAN: For den lille familiebedriften Elvelund Camping, er sesongen nå over. Fiskesesongen avsluttes i morgen og Sjøvegan Bobilcamping avslutter også sin sesong etter hvert.
Les mer
 
kjottetendeplanteforside

Kjøttetende planter på Anitas Blomster:

SJØVEGAN: Anitas Blomster på Sjøvegan har fått inn noen veldige interessante planter i sitt sortiment, nemlig kjøttetende planter. Plantene er forholdsvis små, men vil vokse seg større med litt godt stell.
Les mer
Berg_nye_leiligheter_ingress

Tormod Berg har planen klar:

SJØVEGAN: Det planlegges nå å bygge tre helt nye leiligheter i Euronics- bygget på Sjøvegan. Eiere av bygget som er Jensen Elektriske og Tormod Berg forteller at boligene vil komme ut for salg allerede i løpet av neste måned.
Les mer
 
Legge_ny_vannledning_sjøvegan_maskin_ingress

Sjøvegan Maskin og Transport:

SJØVEGAN: I den siste tiden har det foregått litt forarbeid i Sjøvegan-sentrum av Sjøvegan Maskin og Transport AS som nå starter arbeidet med å legge nye vann- og avløpsrør, nå har de lagt om veien på oversiden av EM og ryddet skog der det trengs.
Les mer
2_års_jubileum_kåre_på_kaia_ingress

Inviterer til jubileumsfest:

SJØVEGAN: I slutten av denne måneden fyller kafeen Kåre på Kaia to år. I den forbindelse inviterer Dina og Andreas Bay til en liten jubileumsfest, samtidig åpner de avdelingen i 2.etasje som er en utvidelse av kafeen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider