Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 25. mai 2017

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lrdag7°C
Været i Salangen:
sport1_service_sykler_BIG2[1]

Den årlige sykkelservicen:

SJØVEGAN: I løpet av gårdagen var det mulig å se Ronny Jenssen og Egil Vaeng like utenfor Sport1 i sentrum av Sjøvegan. De drev med den årlige servicen av sykler for folk som gjør seg klar for sesongen.
Les mer
terjenyberget

Varaordfører frister med lavere skatt:

SETERMOEN: Etter saken om Arend og Els van der Brug som nå vurderer å flytte fra Salangen etter at de fikk en sjokkregning fra kommunen på 80 000 kroner for avgifter og eiendomskatt, ønsker nå varaordfører i Bardu, Terje Nyberget ekteparet velkommen til nabokommunen.
Les mer
autentisk_thai-mat_toos_kafe_ingress

Toos Kafé med ny meny:

SJØVEGAN: Toos Kafé skal nå utvide menyen sin til tolv spennende thai-retter. - Vi har lenge planlagt å gjøre dette, men nå har vi fått tilgang til de råvarene vi trenger, forteller Lasse Mortensen.

Les mer
Felleskjopet_Vaartelt_Forside

Lars Kai har åpnet sommerbutikken:

SJØVEGAN: Nå er sommerbutikken til Felleskjøpet på Sjøvegan satt opp og inni er det fyllt opp med det heteste innen uteinteriør. Daglig leder Lars Kai Nordmo forteller stolt om deres flotte sortiment av hagemøbler og uteting.
Les mer
anitas_blomster_skifter_vinduer_ingress

Oppgradering på blomsterbutikken:

SJØVEGAN: Utenfor lokalet til Anitas Blomster på Sjøvegan foregår det nå litt arbeid når de nå driver å bytter ut vinduene i butikken. De gamle var fra 1960- tallet og var ikke lengre i optimal stand.
Les mer
 
TorMalerkost_Forside

Tor-Arne med malerkosten:

ELVELUND: Tor-Arne Chruickshank holder malerkosten i hånden og maler på noen ekstra strøk nede på Elvelund Camping for å gjøre campingen klar for årets sesong.
Les mer
SalangenFjerdeplass_Forside

Salangen på en fjerdeplass:

SJØVEGAN: Handelsstanden i Salangen har havnet på fjerdeplass i Troms når det gjelder detaljhandel. Handel per innbygger er 84 165 kroner, men det handles også mye av folk fra nabokommunene.
Les mer
 
gratangen-9mai-AVIS

Ungdomshuset på Årstein:

GRATANGEN: Tirsdag 9. mai 2017 ble det avholdt folkemøte på Ungdomshuset på Årstein i Gratangen. Tema var Kommuneplanens Samfunnsdel, og mange innbyggere møtte opp og kom med innspill. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
terjepaulsenforside

Fredagens utgave av "SN-TV På Hjul":

SALANGSVERKET: Bli med inn og se hvordan det går med arbeidet på Salangsverket, der et flott og stort smoltanlegg tar form hos Salangfisk AS. Byggeleder Terje Paulsen (bildet) tar oss med på en omvisning.
Se sendingen
fullcamping_forside

Åpner Sjøvegan Bobilcamping:

SJØVEGAN: Nå som snøen smelter og det begynner å bli tørt på området ovenfor Best-Stasjon kan Tor-Arne Chruickshank trygt åpne Sjøvegan Bobilcamping igjen. Chruickshank ser frem til årets sesong.
Les mer
BlomstAS_ingress

27. mai åpner Beate dørene:

BRØSTADBOTN: 27.mai åpner det en ny blomsterbutikk i Brøstadbotn. Det er florist og gründer Beate Rasmussen som skal drive butikken som skal hete Blomst A/S.
Les mer
 
LuggenFrisorSalangen_Forside

Ny frisørsalong i sentrum:

SJØVEGAN: Frisør Eli Duda vil i de kommende dager og uker bygge opp en ny frisørfilial inne i bygget til Salangen-Nyheter på Sjøvegan, nærmere bestemt det såkalte servicebygget. Hun ser frem til å åpne dørene i slutten av juni måned.
Les mer
Best_blir_Yx_ingress

Petters Autoshop endrer kjede:

SJØVEGAN: I juni kommer bensinstasjon-kjeden YX til å overta for Best på Sjøvegan. - Om alt går etter planen skal vi være ferdig med profileringen og klar til å åpne dørene til 1. juni, sier regionsjef i YX, Lars Børge Larsen.
Les mer
 
Gunnars_fiskebil_april_ingres

Gunnars Fiskebil gjør det godt:

SJØVEGAN: 7.februar i år startet Gunnar Seipäjärvi opp sin egen fiskebil; Gunnars Sjømat. Han investerte en million kroner i bedriften sin, selv om han gjør det godt, er det ikke pengene som står i fokus.
Les mer
Siv_velvære_Eilertsen_legger_ned_ingress

Stenger dørene etter 15 år:

SJØVEGAN: Siv Eilertsen ved Sivs Velvære på Sjøvegan har nå bestemt seg for å legge ned virksomheten etter å ha drevet i femten år med både fotterapi, hud-, helse- og velværebehandling.
Les mer
 
naringslivsaktorer_i_bergen_ingress

Næringslivet fra regionen:

BERGEN/ÅBREKKA: På starten av uka fyrte Norwegian Travel Workshop av stabelen i Bergen. Der besøkte flere næringslivsaktører fra vår region, blant annet Fjellkysten AS. - Det er viktig å gjøre oss synlig, forteller Marte Sjølie Skrikerud.
Les mer
fjeldstad_dekk_legges_ned_ingress2

Fjeldstad Dekk stenger dørene:

SJØVEGAN: Det varme været og overgangen til sommer markerer Fjeldstad Dekk sin femte sommerdekk-sesong. Dessverre blir det også deres siste sesong på grunn av nytt krav lagt fram av Statens Vegvesen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider