Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 21. juli 2017

  • fredag17°C
  • lrdag22°C
  • sndag22°C
Været i Salangen:
herkommerfrisorforside

Ny leietaker i Markussen-gården:

SJØVEGAN: 7.august ser en ny bedrift dagens lys i Salangen. MaSt Frisør AS åpner i de historiske butikklokalene etter Markussen- butikken i Salangen.
Les mer
Luggen_mtte_tjuvstarte_ingress

Travel åpningsdag:

SJØVEGAN: I går torsdag åpnet Luggen Salong, og det var så stor pågang av kunder at de var nødt til å tjuvstarte. - Det var mange som allerede hadde bestilt time, forteller frisør og gründer Eli Duda.

Les mer
Banken_uten_leietakere_ingress

Bankbygget på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det er enda tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten 2018, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
Les mer
NKC_elvelund_camping_ingress3

Besøker Elvelund årlig:

SJØVEGAN: Norge er et vakkert land med mange steder å besøke for utenlandske turister. For disse nederlandske reiseledernee står Elvelund Camping høyt på ferielisten.
Les mer
LuggenFrisorSalangen_Forside

Torsdag åpner Luggen:

SJØVEGAN: Torsdag starter Eli Duda sammen med sin kompanjong Noaman opp den nye frisørsalongen på Sjøvegan.
Les mer
 
Grillshow_coop_extra_ingress

Gav tips på grillmat:

SJØVEGAN: Mandag fikk Coop Extra på Sjøvegan storfint besøk med representanter fra Coop Grill Perfekt som holdt grillshow ute på parkeringsplassen. Her fikk kundene både smake på god grillmat og kunne få gode grilltips fra ekspertene.
Les mer
Skjenkebevilgning_MIX_ingress

Klar for ølsalg:

SJØVEGAN: Det er ikke lenge igjen til Salangens største folkefest, og en av landets største fiskekonkurranser går av stabelen. Dette er en gylden mulighet for det lokale næringslivet til å utvikle sin bedrift. Mazhar Iqbal ved MIX Sjøvegan satser stort i år.
Les mer
Dina_bay_kaffe_til_kåre_på_kaia_ingress

Gladnyhet for kaffeelskere:

SJØVEGAN: Om man synes filterkaffen man får servert nede på Kåre på Kaia er god, kommer det nå en gladnyhet. Nå kan man nemlig kjøpe sin egen pose med "Kåre på Kaia"- kaffe som man kan brygge selv hjemme.
Les mer
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I torsdagens utgave av Replikken skal vi ønske en ny programleder velkommen, nemling Guro Bjørnsund, som skal snakke med blant andre Trond Marius Olsen, som er en profesjonell metallsøker.
Se Replikken her
 
arereplikken2

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" snakket programleder Are Apeland med blant annet Knut-Eirik Dybdal om Arctic Race of Norway og Thor Hushovd som har vært på besøk. I tillegg skal vi innom Sjøvegan videregående skole som hadde avslutting i dag.
Se Replikken her
autentisk_thaimat_toos_kagfe_enorm_respons_ingress

Toos nye meny med autentisk thai-mat:

SJØEVGAN: For noen uker siden utvidet Toos Kafé på Sjøvegan menyen sin med tolv nye retter. Samtlige matretter er autentisk thai-mat og Lasse Mortensen forteller responsen har vært fenomenal.

Les mer
 
are-replikken

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" er programleder Are Apeland. Han prater blant annet med Roy Arne Bertheussen ved Øse Camping i forbindelse med sankthansfeiringen.
Se Replikken her
Blir_ikke_telt_millionfisken_ingress

Dårlig nyheter for Millionfisken-gjester:

SJØVEGAN: I år blir det ikke teltmuligheter på plassen ved Georgs hus på Sjøvegan under Millionfisken. Grunnen er at politiet har dårlige erfaringer med flere tilfeller av ordensforstyrrelse der under festivalen.
Les mer
 
Els_outpost_selger_bygget_ingress

Nå er meieribygget lagt ut for salg:

SJØVEGAN: Lørdag la Els og Arend van der Brug ut salgs-annonse på meieribygget på Sjøvegan. Allerede mandag hadde de første visningen og er spent på å se interessen fremover.
Les mer
Replikken_19juni

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Knut-Arild Johansen blant annet med Marlen Duckert som nå har blitt landbruksmekaniker, og i tillegg til å være den første kvinnelige landsbruksmekaniker i samme slengen.
Se Replikken her
 
Blir_lettere_å_vaske_ingress

Spennende endringer hos Kåre:

SJØVEGAN: Den lokale kafeen på Sjøvegan "Kåre på Kaia" har nå gjort moderate endringer i sitt eksteriør, medeier av kafeen, Dina Bay har nå demontert sprossene rundt vinduene på inngangsdørene til retro-kafeen.
Les mer
Offisiell_åpning_YX_Sjøvegan_ingresssss

Offisiell åpning av YX Sjøvegan:

SJØVEGAN: I går fredag, var det offisiell åpning av YX Sjøvegan, og Brynjar hadde fått storfint besøk av både daglig leder av YX Norge, Regionsdirektør Nord-Norge og ordfører i Salangen som hadde tatt turen for å gratulere Brynjar Johnsen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider