Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • søndag-3°C
  • mandag-4°C
  • tirsdag3°C
Været i Salangen:
trollfjord_bredband_klar_til_jul_ingress

Kommer tidligere enn antatt:

SALANGSVERKET: I disse dager kobles de første fiberkundene til Trollfjord Bredbånd opp ved Salangsverket, og selv om det var planlagt å koble kundene opp mot sommeren, kan allerede noen glede seg til kjapt internett mot jula.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_utddeling_ingress

Årets Salangsværing 2017:

SJØVEGAN: Etter mye spenning var det endelig klart for å dele ut prisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo skrøt varmt av salangsværingenes innsats for å fremme kommunen.
Les mer
Berg_nye_leiligheter_ingress

Interessentene lar vente på seg:

SJØVEGAN: Foreløpig har ingen interessenter meldt seg til Tormod Berg. Det handler om de planlagte leilighetene i Euronics- bygget på Sjøvegan.- Om jeg får interessenter vil jeg påbegynne arbeidet omgående, opplyser Berg.
Les mer
0064_sjovegan_byggevare_ingress

Nå er råbygget reist ved Sjøvegan Byggevare:

SJØVEGAN: Tilbygget til Sjøvegan Byggevare er godt i gang. Brødrene Fløtten er nå ferdig med råbygget. - Nå er det bare resten som gjenstår, forteller eier av bygget, Tor Arne Chruickshank.
Les mer
rokeneshamn_maskin2017_ingress2

Masse oppdrag neste hele året:

RØKENES: I 2012 etablerte Thomas Røkenes sitt eget firma Røkeneshamn Maskin AS, og siden da har det bare gått oppover. - Ingen år er problemfritt men vi har klart å hente oss inn i en positiv retning, sier Thomas Røkenes.
Les mer
2017_aarets_salangsværing_ingress

Hvem blir årets salangsværing?

SJØVEGAN: Nå nærmer det seg utdeligen av den lokale hedersprisen "Årets Salangsværing". Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo, røper at det har kommer inn mange gode forslag i år.
Les mer
saltstein_fra_himalaia_ingress

Saltstein fra Himalaya:

SJØVEGAN: Damene ved Z Interiør besøkte en stund tilbake Gave & Interiørmessen i Lillestrøm. Der skaffet de et unikt redskap som de skal demonstrere nå på søndag.
Les mer
4564564_ski_village_1

Åpent møte om Ski Village 2018:

SETERMOEN: Torsdag inviterer Bardu kommune til åpent møte hvor det skal drøftes hva som skal gjøres i forbindelse med Ski Village som skal være frdag, 6. april 2018.
Les mer
0201_Senja_avfall_ingress

Senja-Avfall rett i lomma:

FINNFJORDBOTN/SJØVEGAN: Ettersom Senja Avfall ønsker å kunne ha en best mulig kommunikasjon med sine kunder har de nå lansert en helt ny og moderne nettside, i tillegg til en ny app, og flere SMS tjenester.
Les mer
333_patricias_gatekjøkken_amerikansk_tema_ingress

Ominnreder Patricias Gatekjøkken:

SETERMOEN: Patricias Gatekjøkken på Setermoen har nå gått i gang med en liten oppussing i sine lokaler. Tema er amerikansk diner, og er ment å matche maten de serverer.
Les mer
mazharfredag_ingress

Skal bli mer attraktivt:

SJØVEGAN: Mazhar Iqbal har i en periode forsøkt med ekstra åpent på starten av helgene ved Mix Sjøvegan. - Det har fungert bra på fredager, spesielt hvis det skjer noe i sentrum, forteller Iqbal.
Les mer
 
loppetorg_i_strandsenteret_ingress6

Loppetorg i Strandsenteret:

SJØVEGAN: På sørsiden av Strandsenteret var alle velkommen til det store Loppetorget som foregikk på lørdag formiddag. Der var det mange fine lopper som skulle selges, og 8. trinn fra Sjøvegan skole hadde kafé.
Les mer
6465_lavangen_black_friday_ingress

Strømstansen har vart ett døgn:

TENNEVOLL: Når strømmen blir borte, så får dette store konsekvenser for mange i dagens samfunn. Dette gjelder særlig butikker som har ferskvarer på kjøle- og fryserom. Oppnår varene for høy temperatur, så kan de ikke selges.
Les mer
 
Nytt_juleøl_lauvanger_ingress

Nytt juleøl fra Lauvanger:

TENNEVOLL: Nå kommer Lauvanger Mikrobryggeri sitt juleøl ute i butikken, i år har de brygget ølet etter en ny oppskrift, men passer like godt til et tradisjonelt julemåltid som før.
Les mer
onsdagskafe_safa_ingress2

Kaffehygge på SAFA:

SJØVEGAN: Neste uke har Salangen Røde Kors ansvaret onsdagskaféen på SAFA. Der blir det salg av kaffe, kaker og risgrøt med spekemat, i tillegg til den tradisjonelle lodd- og åresalget.
Les mer
 
gratanglaks_ny_prosjekt_ingress

Gratanglaks og Kleiva Fiskefarm:

FOLDVIK: Gratanglaks & Kleiva Fiskefarm søker nå etter utviklingskonsesjon for å bygge ny konstruksjon med nyere teknologi og system. - Konstruksjonen skal tåle litt tøffere lokaliteter og eksponering, forteller styreleder, Tore Lundberg.
Les mer
coop_bygget_klages_ingress2

Det nye Coop-bygget i Sjøvegan:

SJØVEGAN: Arbeidet med å ferdigstille det nye Coop-bygget er godt i gang, men underveis som bygget tar form, har befolkningen i Salangen begynt å dele sine meninger om hva de føler om bygget så langt.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider