Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
buen_over_settfiskanlegget_salaks_ken_rune_ingress

Kjente linjer på nytt bygg:

SALANGSVERKET: Denne uken ble arken over inngangspartiet til det nye smoltanlegget til Salaks nede ved Salangsverket satt opp. Formålet med buen er å gjenskape linjene fra den gamle betongkonstruksjonen.
Les mer
sortroms

Sør-Troms museum med ny leiekontrakt:

ELVENES: Sør-Troms Museum har nå inngått en ny leieavtale på Elvenes. Nå skal de omlag 20 000 gjenstandene flyttes fra det gamle lagerlokalet og inn i et større og bedre lokale. Avdelingsleder Frode Hansen forteller det vil ta opp mot to år å ferdigstille flyttingen.
Se videoreportasje
L-Mek_kubota_traktor_ingress

Inngått avtale med japansk produsent:

LOTTERNES: L-Mek AS i Lavangen er nå blitt forhandler av den japanske traktorprodusenten Kubota. På verdensbasis er de nestledende når det kommer til omsetting, kun slått av traktorgiganten John Deere.
Les mer
Arena_elvenes_sommer_sol_bading

Sol, bading og luftsport:

ELVENES: Med varmen som har vært er det ikke særlig unaturlig at stranda ved Elvenes har vært hyppig besøkt denne sommeren. Men bading og soling er ikke de eneste aktivitetene Elvenes har huset denne sommeren.
Les mer
Nybrena_fra_Lofoten_ingress2

Historisk hvalbåt på besøk:

SJØVEGAN: Ettersom at den ikke var å se i Salangen i fjor, var det et fortreffelig gjensyn å observere ved Lundbrygga når den historiske båten "Nybræna" og mannskap la til kai for å selge hvalkjøtt.
Les mer
svein_erik_kristiansenNRNF_INGRESS

Narvikregionen næringsforening:

NARVIK/SALANGEN: Svein Erik Kristiansen, ny direktør i Narvikregionen næringsforening oppfordrer sine medlemmer om å komme på besøk eller invitere på besøk. For å snakke om utvikling, opplyse om saker eller bare en liten omvisning i bedriften.
Les mer
nettside_fjellkysten_gjestehus

Vil følge teknologien:

TENNEVOLL: Fjellkysten Gjestehus oppdaterte nettsidene sine for 7 år siden. Mye av grunnen til den nye nettsiden er at teknologien har gått videre og de trengte tilgjengelighet for mobil.
Les mer
 
hinderloype_polar_park

Polar Park utvider aktivitetstilbudet:

SALANGSDALEN: Polar Park og besøksenteret for rovdyr setter for tiden opp en hinderløype i tilknytning til gratisområdet. Jens Kristian Dybwad, daglig leder hos Polar Park sier at de ønsker å trekke flere barnefamilier til parken.
Les mer
finnsnesifest_plakater (1)

Reiser rundt i regionen:

TROMS/SJØVEGAN: Tord Magnussen, leder i Finnsnes Forum var forleden innom Salangen for å henge opp plakater i anledning Finnsnes i Fest. Han sier at det er viktig å engasjere folk i hele regionen til å være med.
Les mer
 
TidForSoftis_Forside

Salget har økt den siste uken:

SJØVEGAN: Solen er kommet og det er varmt i været. Er det kanskje på tide med en softis?.
Les mer
Jon_Henrik_Larsen_Portrett

Tøft økonomisk år for Salangen-Nyheter:

SJØVEGAN: Regnskapstallene for selskapene til Salangen Nyheter viser at bedriftene i fjor gikk med 1,278 millioner kroner i samlet underskudd. Jon Henrik Larsen, gründer og eier av bedriftene forklarer at det har blitt gjort store investeringer og dette har gjort at tallene ser slikt ut som de gjør.
Les mer
 
lillepatina_plakat_forside

Ord- og utrykksplakater:t

SETERMOEN: Den lille og kreative butikken "Lille Patina" lanserte denne uken sitt nye produkt. "DølaOrd" heter det og består av ord og uttrykk som kommer fra bardudølene selv.
Les mer
Banken_uten_leietakere_ingress

Bankbygget på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det er enda en del tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten i år, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
Les mer
 
3_nye_biler_til_sjøvegan_maskin_ingress

Sjøvegan Maskin og Transport AS:

VASSHAUG: Sjøvegan Maskin og Transport AS har nå utvidet firmabilparken med tre biler; to pickuper og en liten varebil. – Vi er mange ansatte som er mange plasser, så dette kommer godt med, forteller daglig leder, Cato Sørensen.
Les mer
hermod_ludvigsen_forside

Foxtail klare for Millionfisken:

SJØVEGAN: Gründeren Hermod Ludvigsen og butikken Foxtail er godt forberedt til Millionfisken. Han sier det bare er å sette fram de nye produktene.
Les mer
 
flagg_benjamin_ingress

Nye flagg vaier:

SJØVEGAN: Nye flagg er blitt satt opp i sentrum for å erstatte de gamle som er utslitt etter årelang slitasje.
Les mer
asfaltlegging_ved_extra_ingerss

Skal være ferdige i morgen:

SJØVEGAN: Nå er asfalteringen i gang nede ved Extra Sjøvegan, og allerede kan man se store forandringer ute på plassen. Anleggsleder for Veidekke, Roger Hansen forteller at hele området vil være ferdig og åpne igjen i løpet av torsdagen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS