Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. februar 2018

  • mandag-11°C
  • tirsdag-11°C
  • onsdag-11°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ny_logo_brannogredning_ingress

Fra idé til ferdig produkt:

SJØVEGAN: For litt siden kom det en gladnyhet fra gjenget som tilhører Salangen Brann og Redning, for de kunne nemlig avsløre til befolknigen at de nå kommer med en aldri så liten endring som kan observeres i framtiden.
Les mer

smoltanlegget_ingress

Salangfisk AS sitt nye anlegg tar form:

SALANGSVERKET: Nå begynner ting virkelig å ta form inne på det nye smoltanlegget til Salangfisk AS ved Salangsverket. Produksjonen er kommet godt i gang selv om det enda pågår bygningsarbeid der.
Les mer
polarpark_ny_kontorleder_ingress

Nok en ny ansettelse ved Polar Park:

SALANGSDALEN: Morten Fredriksen (41) som tidligere har jobbet som butikksjef ved COOP Nord på Setermoen har blitt ansatt i Polar Park som ny kontorleder.
Les mer
Polar_park_1 (2)

Turistnæringen i Troms blomstrer:

SALANGSDALEN: Turistnæringen i Troms blir stadig mer attraktiv i det internasjonale markedet, og besøkstallene fortsetter å stige. En av de som har opplevd en økning er Polar Park.
Les mer
rema_ett_tusen_lotta_fem_mnd_senere_ingress

Rema 1000 etter 5 måneder med Lotta:

SJØVEGAN: Det er nå gått fem måneder siden Ann-Charlotte "Lotta" Selmerson overtok som kjøpsmann for Rema 1000 på Sjøvegan. Hun hadde ambisjoner om gjøre butikken mer kundevennlig, og resultatet begynner å vises.
Les mer
 
coop_pressefoto_ingress

Hvem fortjener frivillighetprisen i år?:

SJØVEGAN: Coop Nord deler også i år ut Frivillighetsprisen på hele 50 000 kroner. I den forbindelse søker de nå etter kandidater fra hvert distrikt der Coop Nord har sin virksomhet.
Les mer
Salve-Martinsen_Sjøvegan_Maskin_ingress

Godt i gang med grunnarbeidet:

KARAVIKA: Det går unna med grunnarbeidet oppe i det kommende Karavika boligfelt. Sjøvegan Maskin og Transport AS som har oppdraget, har siden i høst stått på. Nå begynner ting å ta form.
Les mer
 
coop-bygget_nermer_Seg_ferdig_ingress

Offentlig åpning tidsfestet:

SJØVEGAN: Siden det første spadetaket med nybygget til Extra Sjøvegan, kan byggeherre og daglig leder, Agnar Magne Fossbakk endelig røpe når den offentlige åpningen skjer. - Det blir noen tøffe uker framover, sier han.
Les mer
ny_katamaran_med_navn_til_salaksas_ingress

Innkjøp av ny servicekatamaran:

SJØVEGAN: For to uker siden fikk Salaks AS overlevert en splitter ny servicekatamaran fra Grovfjord Mekaniske Verksted. Det er den femte båten som er levert derfra, men denne er det noe helt unikt med.
Les mer
 
naeringsmoteforside

Deltok på næringsmøte:

ÅRSTEIN: Godt oppmøte av unge mennesker i Gratangen på siste næringsmøte i Gratangen Næringsforum gir gode håp for fremtiden. - Det var tilsammen 50 fremmøtte, sier Ruben Akenes i Gratangen Næringsforum.
Les mer
FK_bondelunch_ingress

Bondelunsj på Felleskjøpet:

SJØVEGAN: Nede på Felleskjøpet på Sjøvegan var det i går dekket bord med brødskiver, pålegg, kaffe og kake. – Dette er en viktig dag i året for butikken, forteller butikksjef, Lars Kai Nordmo.
Les mer
 
Maxi_sin_vaktbikkje_ingress

Robot med støv på hjernen:

SJØVEGAN: Maxi Miljø på Sjøvegan har gått til innkjøp av et praktisk kjæledyr. Hun har i ansvar å holde gulvet inne på leketøysavdelingen støvfritt.
Les mer
are_apeland_ingress

Godt formål søkes:

SJØVEGAN: Salangen Nærradioforening la ned for en god stund siden. Foreningen sitter nå igjen med omlag 17 000 kroner, som de vil skal gå til et lokalt formål.
Les mer
 
minibank_ingress

15% nedgang i bruk av minibank:

Det kommer frem i en pressemelding fra SpareBank 1 Nord-Norge at det er stadig færre som benytter seg av minibank, til fordel for digitale bankløsninger. Blir minibanken nå borte? – Nei, sier kommunikasjonssjef Stein Vidar Loftås.
Les mer
lett_vintervedlikehold_header

Lett vintervedlikehold for kommunen:

SJØVEGAN: På grunn av fraværende snøfall og relativt stabilt vær den siste tiden, har de som har ansvaret for vintervedlikehold kunne sette fokus på andre ting.
Les mer
 
evy_jorgensen_ingress

80 mill. til renere fjorder og vassdrag:

SJØVEGAN: Miljøverndirektør hos Fylkesmannen i Troms, Evy Jørgensen oppfordrer alle lag og foreninger til å søke om midlene som nå er satt av til rydding av marin forsøpling.
Les mer
SyLiA_til_Millionfisken_2018_ingress

”Hver gang vi møtes”-artist til Salangen:

SJØVEGAN: Nok en artist som skal spille under Millionfisken 2018 er blitt avslørt. Silje "Silya" Nymoen skal stå for festunderholdningen på lørdag under den store fiskekonkurransen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider