Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 25. mai 2017

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lrdag7°C
Været i Salangen:
Millionfisken2016_Forside

Søker frivillige til Millionfisken:

SJØVEGAN: For å lage verdens beste sommerfestival trenger Millionfisken ivrige og engasjerte mennesker som kan hjelpe til med å skape skikkelig folkefest i Salangen.
Les mer
BacklashFishing_Forside

Backlash Fishing kommer i år også:

KJØLLEFJORD: I år er det femte året at Backlash Fishing Norway skal ta turen hit tilbake til Sjøvegan i forbindelse med Millionfisken, de stiller mannsterke med syv ivrige fiskere som har med båt og stor fiskeglede.
Les mer
VM_i_skreifiske_tor_arne_millionfisken_ingress

Millionfisken-arrangører på VM i skreifiske:

SVOLVÆR: I helga var Tor-Arne Chruickshank, Nina Rasmussen og Ellen-Lise Woll fra Millionfisken på VM i skreifiske i Svolvær. - Vi fikk mange gode ideer og fikk se hvordan de gjør ting, forteller Chruickshank.
Les mer
SIEGUBBAMILLIONFISKEN_INGRESS

Helnorsk underholdning under Millionfisken- 2017:

SJØVEGAN: Endelig er artistlista for Millionfisken 2017 klar, den siste artisten som skal toppe lørdagskvelden blir de trønderske countryrockerne "Sie Gubba".
Les mer
aeresprisforside

Millionfisken i Salangen:

SJØVEGAN: Millionfisken AS i Salangen ble onsdag morgen tildelt Sparebanken Narviks ærespris for 2016. Styreleder Torkel Rørstrand i Millionfisken AS tok i mot prisen på vegne av alle de frivillige som gjør Millionfisken mulig hvert år.
Se videoinnslag
 
frivilligeerviktig-forside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Uten de frivillige sjelene som bidrar hvert år på Millionfisken, hadde ikke arrangementet gått rundt. Det er vinnerne av premiene på Millionfisken- konkurransen også klar over. - De frivillige er viktig, sier Joachim Danielsen (bildet). Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter. Dette er siste episode.
Se femte episode her
millionfiskentattforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Kjell Eriksen (bildet) fra Halden er foreløpig den eneste som har fanget Millionfisken i Salangen. Det skjedde i 2013. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se fjerde episode her
 
smokiekonserttusenforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Det er kun ett internasjonalt band som har stått på scenen under Millionfisken i Salangen, to ganger. Og det er engelske "Smokie". - Det er som å komme hjem å spille her, sier vokalist Mike Craft. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se tredje episode her
sjoveganand

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: For lag og foreninger i Salangen er Millionfisken viktig rent inntektsmessig for å kunne sikre aktivitet igjennom året. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se andre episode her
iaarharvibaatenforside

Web-TV serie om Millionfisken:

SJØVEGAN: Alf Antonsen (bildet) deltok for første gang på Millionfisken med båt. Han satset på å få større fangst nå, enn tidligere. Historien om 10 år med Millionfisken- arrangementet er laget på film igjennom en ny web-tv-serie fra Salangen-Nyheter.
Se første episode her
rekordsalgfestivalpassforside

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Siden 9. desember har Millionfisken- passene til neste års runde med den grensesprengende fiskekonkurransen vært mulig å kjøpe, og ifølge leder Jørn Myrlund har salget gått over all forventning.
Les mer
 
ny_leder_millionfisken_ingress

Ny leder for Millionfisken AS:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen trer av som leder i hovedkomiteen for Millionfisken AS, og lar den tilbakeflyttede salangsværingen Jørn Myrlund (bildet) ta over roret. - Jeg gleder meg til å starte på dette arbeidet, sier han.
Les mer
lanserteartistenemillionfiskenforside

Første artistslepp før Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Bandene "Postgirobygget" og "Katastrofe" er begge klare for Millionfisken 2017. Det kan hovedkomiteen i dag bekrefte.
Les mer
 
frieriforside

Fridde på Millionfisken- scenen:

BARDUFOSS/SJØVEGAN: I 2012 under premieutdeling på Millionfisken fridde Tom Andre Moen til Inger Marie Brodahl på scenen. Salangen-Nyheter har tatt en prat med paret 4 år etter frieriet.
Les mer
SkalVereGjest_Forside

Trer av fra hovedkomiteen:

SJØVEGAN: I desember vil Millionfisken starte salget av festivalpass for neste års store fiskekonkurranse. Etter ti år i hovedkomiteen skal nå Ronald Martinsen tre av og kan endelig være deltaker under arrangementet.
Les mer
 
VartBraLenge_Forside

Feiret gullbryllup i Salangen:

SJØVEGAN: Ekteparet Elling Myhre og Kari Myhre reiste til Salangen for å feire gullbryllupet sitt under årets Millionfisken.
Les mer
omsetning_etter_millionfisken_ingress

Godt vær økte inntekten:

SJØVEGAN: Omsetningene for butikkene i Salangen økte under dette årets Millionfisken, i forhold til fjoråret i samme tidsrom. - Folk slukket tørsten i det varme været med å kjøpe både brus og vann i butikken, sier Coop Extra- sjef, Agnar Magne Fossbakk.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider