Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
20_lordag_seriestart_fotball_header
Lagkapten og keeper på A-laget til Salangen IF, Jørn Ivar Kroken forteller det var godt å kunne ha trening ute igjen. Lørdag braker det løs på Idrettsheia når de møter Lyngen/Karnes i seriestart.

Gjør seg klare til å møte Lyngen/Karnes:

Lørdag er det seriestart

IDRETTSHEIA: Torsdag hadde gutta i Salangen IF Fotball årets første utetrening, Lagkaptein Jørn Ivar Kroken forteller at treningen gikk smertefritt og at det alltid føles godt å komme ut å trene igjen eter en lang vinter inne i hallen.


Like sikkert som at det går mot vår har A-laget til SIF Fotball nå flyttet treningen ut i frisk luft. Etter en lang vinter inne i Astafjordhallen forteller lagkaptein Jørn Ivar Kroken at det var godt å trene ute igjen. I tillegg er det seriestart neste uke, og lørdag den 21. april møter de Lyngen/Karnes. – Da braker alvoret løs! Vi hadde treningskamp med de på tirsdag hvor vi vant 1 - 0, men de er en tøff motstander, så når seriestarten går i gang får spillerne en annen tenning, opplyser Kroken.


Føler seg sterke og klare
Så langt i år har laget spilt 7 treningskamper og en cup-match mot Harstad hvor de til slutt røk ut med 3 - 2 tap etter ekstraomganger. I tillegg opplyser Kroken at det også har skjedd endringer i spillerstallen siden 2017 sesongen. – Vi har mistet noen sentrale spillere fra i fjor, og fått noen nye, men vi har trent bra, og vi føler oss sterke og klare for seriestarten på Idrettsheia neste helg, sier en spent lagkaptein til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider