Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fotoklubben_tusenkunsterne_sammen_utstilling_header
Fotoklubben og tusenkunsterne sammen på Lundbrygga under forberedelsene til utstillingen som åpner førstkommende lørdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Fotoklubben og Tusenkunsterne på Lundbrygga:

Lørdag åpner utstillingen

SJØVEGAN: Til helga åpner en ganske spesiell kunstutstilling nede på Lundbrygga. Her samles Tusenkunsterne og Salangen fotoklubb for et meget iøynefallende samarbeid.


Nå er gjengen i gang oppe i andre etasje på Lundbrygga. Her møtes Salangen fotoklubb sammen med Tusenkunsterne for sin første utstilling sammen. Opprinnelig var planen at det skulle være en lukket åpning forbeholdt inviterte gjester allerede på fredag, men det har oppstått endringer i planen som gjør at de vil avholde åpningen først på lørdag. Blant de tolv utstillerne er Siv Asplund Blix fra Salangen fotoklubb som forteller at hun er veldig fornøyd med lokalet de har fått benytte for anledningen. – Museet har et veldig godt egnet lokale er for slike utstillinger, det er en fin rustikk stil og god belysning. Vi håper denne utstillingen vil falle i smak og at vi får mange besøkende, forteller Asplund Blix til nettavisen.

LES OGSÅ:
Kunst og foto hånd i hånd

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider