Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. februar 2018

  • mandag-11°C
  • tirsdag-11°C
  • onsdag-11°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
la

Møtet om Lavangsvekka 2018 bar frukter:

SJØVEGAN: Tordag kveld var det idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen på Tennevoll i forbindelse med Lavangsvekka 2018. Her kom det gode forslag som styret nå skal jobbe videre med.
Les mer

minmemooseforside

Revyfest i år uten reker:

SOLØY: Lørdag kveld var den legendariske revyen på Soløy i Lavangen på plass igjen. I år var reker byttet ut til fordel for hamburgere og pølser. Men revyen som ungdomslaget hadde laget bar ikke preg av å ha tapt seg - tvert i mot.
Se videoreportasje
pipebig2

Det spire å gror på rare steder:

SJØVEGAN: Det er ikke bare hestehov som kommer opp på rare steder. Det gjør andre vekster også og på mange forskjellige steder. Det er tydelig at planter vokser hvor folk er.
Les mer
02_paal_riise_show_ingress

Pål Riise brakte mye latter:

SJØVEGAN: I går kveld var komiker Pål Riise på besøk i Salangen kulturhus hvor han holdt show til inntekt for nakkeskadde Benedicte Iselin Johansen. Knappe femti personer hadde tatt turen for å se den morsomme finnmarkingen.
Les mer
gamlesjoveganforside

Tilbakeblikk på gamle Sjøvegan:

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter fikk for omlag 2 uker siden et filmklipp fra 1950-tallet som omhandlet oppbyggingen av helsehuset i Smedalen i Sjøvegan. På dette klippet får vi også et nærmere innblikk på hvordan gamle Sjøvegan- sentrum så ut for 60 år siden.
Se videoreportasje
 
HUSK_pamelding_ukm_ingress

Ønsker tidligere påmelding:

SJØVEGAN: Erfaringen tilsier at den største bølgen med påmeldinger til UKM i Salangen skjer like før fristen, men denne gangen oppfordrer kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg ungdommen om å være kjappere på avtrekkeren.
Les mer
ungddomsbasen (1)

Stor interesse for ungdomsklubb:

TENNEVOLL: Ungdomsbasen i Lavangen har nå startet opp igjen etter en pause på over to år. De har hatt åpent de siste tre tirsdagene, og besøkstallene ser lovende ut.
Les mer
 
Forfatter_foredrag_ingress

Lærer elevene struktur i skriving:

SJØVEGAN: I går var forfatter Monica Steinholm på Salangen skole hvor hun holdt foredrag om skrive fortellinger, og hvordan konflikter kan være nøkkelen til en god historie.
Les mer
84879

Sandra Lyng Haugen og Norwegian Creedence:

SJØVEGAN: Det er nå offentliggjort at Norwegian Creedence og Sandra Lyng Haugen kommer til Sjøvegan i sommer under Salangens store folkefest. Silya og CC Cowboys skal også opptre under Millionfisken 2018.
Les mer
 
18_vinterferieaktiviteter_i_dyroy_ingress

Arrangerer friluftstilbud i vinterferien:

BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
Les mer
skolesak_leo_ajkic_ingress

Kjent TV-ansikt til Sjøvegan VGS:

SJØVEGAN: I går formiddag besøkte det kjente TV-ansiktet, Leo Ajkic Sjøvegan videregående skole for å holde et veldig personlig foredrag om hans opplevelser som flyktning fra eget hjemland.
Les mer
 
lavangsvekka2018-ingress

Planlegger Lavangsvekka 2018:

TENNEVOLL: Den 28. omgangen med Lavangsvekka står for dør, og på torsdag begynner planleggingen av årets innhold. Kolbjørn Sjøseth ved Lavangen Frivilligsentral håper det kommer mange nye ideer fra nye hoder i år.
Les mer
sælongang_legger_ned (2)

Sælongan legger ned:

SJØVEGAN: Dansegruppa "Sælongan" har i ti år vært et populært fritidstilbud for barn og unge, men det er nå bestemt å legge ned dansegruppa. De stter nå igjen med 25 000 kroner de ønsker å gi til et annet bra kulturtilbud for unge.
Les mer
 
blaamandag_ingress

Uansett hvordan helga har vært:

SJØVEGAN: Det er nok mange mandager i løpet av et år man kan kalle en blåmandag, men i dag er det faktisk blåmandag i følge almanakken; dagen etter fastelavnssøndag.
Les mer
hippopdansekursforside

HIP Troms med workshop i Salangen:

SJØVEGAN: Syv ungdommer deltok lørdag formiddag på en hip-hop workshop i Salangen kulturhus. - Det har gått veldig bra!. Det er kjempeartig og få møte de danseglade ungdommene i Salangen, sier instruktør Benedicte Bjørnås (bildet).
Se videoreportasje
 
Brenne_oppfolging_ingress

Anita Brenne klar for bok-lansering:

SJØVEGAN/SIGDAL: Gjenbrukskunstneren Anita Brenne skal i dag, lørdag ha sin første bok-lansering og offisielle kunstutstilling. Det er NaKuHel senteret i Asker som skal huse begivenheten.
Les mer
hip_hop_workshop_ingress

Inviterer til hip-hop workshop:

SJØVEGAN: I morgen blir det hip-hop workshop i Salangen. Da kommer Benedicte Bjørnås (bilde) og Tale Eilertsen fra HIP Troms for å instruere ungdom i Hip-hop dans.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider