Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 21. juli 2017

  • fredag17°C
  • lrdag22°C
  • sndag22°C
Været i Salangen:
fallskjerm_elvenes_ingress

Troms fallskjermklubb til Elvenes:

BARDUFOSS/ELVENES: For niende gang kommer Troms fallskjermklubb til Salangen for å utføre mellom to og tre tusen fallskjermhopp i løpet av perioden de skal være her.
Les mer
2017_kulturpris_ingress

Frode og Hanne vant kulturprisen 2017:

SJØVEGAN: Det er blitt en tradisjon at kulturprisen i Salangen deles ut under Millionfisken, både til ungdom som forøvrig er nytt av året, i tillegg til den ordinære kulturprisen.
Les mer
unknown

Mye liv og røre i sentrum:

SJØVEGAN: Nå er det ikke mange uker igjen til Arctic Race of Norway går av stabelen. Syklist Thor Hushovd er en av mange som ser frem til å besøke Nord-Norge.
Les mer
direktefiskestartforside

Fiskestarten i Salangselva:

SJØVEGAN: SN-TV med programleder Knut-Arild Johansen i spissen, sendte direkte fra fiskestarten i Salangselva natt til lørdag. Det ble nesten storfangst på direkten.
Se opptak av direktesendingen her
per_tonder_statuette_ingress3

Var en stor mann i Salangen-samfunnet:

SJØVEGAN: Bautaen av Per Tønder, en mann som hadde stor betydning for lokalsamfunnet Salangen, ble fredag avduket av hans datter Liv Tveit. Hennes to brødre var også tilstede sammens med befolkningen i Salangen.
Les mer
 
Andeløp_vinner_ingress

1599 nummererte gummiender:

ANDELUND: I går fredag var det fullsatt på Andelund camping (Elvelund) da Salangen Musikkforening arrangerte det tradisjonelle andeløpet. Det ble ett spennende oppløp, og lenge var det uklart hvem som ville stikke av med den ettertraktede ANDreplassen.
Les mer
Ellinors_kunstutstilling_millionfisken_ingerss

Kunstutstilling under Millionfisken:

SJØVEGAN: Ellinor Liljedal er født og oppvokst i Torsken, men har bodd store deler av sitt voksne liv Salangen. Hun er en godt etablert kunstmaler og har blant annet vunnet pris i Midt Nordisk Kunstfestival for et av sine malerier.
Les mer
Elva_åpner_snart_ingress

Snart åpner elva:

ELVELUND: Det er nok mange som har gledet seg i nærmere ti måneder til å krysse av første juli. Da åpner mange lakseelver, blant annet Salangselva og Løksbotnvassdraget.
Les mer
Astavouna_språksenter_åpen_dag_ingerss

Ástávouna giellagoahtie ønsker alle velkommen:

TENNEVOLL: I disse dager holder Ástávouna giellagoahtie i Lavangen dørene åpne for alle som er interesserte i samisk språk. Her vil de bistå med sin ekspertise og fortelle som samisk kultur og språk.
Les mer
 
Ekstrem_tornado_Hugos_tivoli_ingress

Fart og spenning under Millionfisken:

SJØVEGAN: Nå er Hugos Tivoli ankommet Sjøvegan. De har med seg kjente og kjære karuseller og boder, i tillegg til at de i år har med en spennende nyhet til alle ungdommene som har lyst på et realt adrenalin-kick.
Les mer
skibotnmarked_ingress

Sommermarked i Skibotn:

SKIBOTN: I helga var Skibotn-marked i Storfjord kommune. Markedet er en gammel tradisjon som enda den dag i dag er godt ivaretatt med utstillere fra både Norge, Sverige og Finland.
Les mer
 
Hengebjørk_på_gravlunden_ingress

Plantet tretti hengebjørk:

HEIA: På gravlunden på Sjøvegan har Jon Egil Bertheussen sammen med en flittig dugnadsgjeng plantet tretti hengebjørk langs etter gjerdet på vestsiden. Dette ble gjort i løpet av to dugnadskvelder.
Les mer
landbruksmessedag2

Landbruksmessa i Balsfjord:

STORSTEINNES: Andre dag på Landbruksmessa i Balsfjord var det regn. Men det hindret ikke handelen og kontakten mellom mennesker. Salangen-Nyheter sendte direkte fra messa, også søndag.
Se opptak av vår direktesending søndag
 
130_deltakere_Tine_fotballskole_ingress

Stor glede under årets Tine fotballskole:

IDRETTSHEIA: Torsdag og fredag ble Tine fotballskole arrangert på Idrettsheia. Nærmere 130 unge fotballspirer hadde møtt opp for å være med å delta på begivenheten, spille fotball og lære litt nye ferdigheter.
Les mer
flytt_til_salangen_ingress

Frister med Millionfisken- pass:

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo har bare en oppfordring. - Flytt til Salangen! Bak dette ligger en gladmelding til alle som har gjort dette, eller planlegger å gjøre det.
Les mer
 
bie_hotell_ulla_limo_ingress

Ulla har startet et unikt hotell:

RØKENES: Ulla Limo har startet opp et ganske spesielt hotell ved sommerhuset sitt i Lavangen. Hotellets gjester håper Ulla blir bier, humler eller andre pollinerende insekter.
Les mer
ny_laat_Marlene_lovberg_ingress

Salangsværing er med i ny låt:

SJØVEGAN: Musikeren Eskil Helgesen, kjent med artistnavnet "Evate" inviterte Marlene Løvberg med til å være vokalist i hans nye låt "This Weather". - Dette var veldig spesielt, sier Løvberg til nettavisen
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider