Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_BIG
Joachim Danielsen gav bort t-skjorta si til Simon Muladal. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Millionfisken 2017:

Klar lørdagsvinner

SJØVEGAN: Millionfisken er halvveis ferdig, og lørdagens premieutdeling ble litt utenom det vanlige, når Simon Muladal ikke bare igjen vant en premie, men skapte en legendarisk rekord i konkurransen.


Millionfisken 2017 har vist seg å være en konkurranse og folkefest som kan bringe mye latter og glede. Men i år har det i tillegg bragt med seg en legendarisk historie som blir å skrives om framover. For i både barneklassen og totalkonkurransen stakk et navn fram. Simon Muladal, som var så heldig å få en kveite på hele 87 kilo på kroken. Å vinne begge dagspremiene viste seg ikke å være nok, for fjorårets vinner av Millionfisken, Joachim Danielsen hadde ordnet en overraskelse utenom det vanlige.

premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_ingress4.JPG
Simon Muladal fikk en fisk på en størrelse som aldri har blitt sett før under Millionfisken, og gjorde seg dermed fortjent til å nok en gang vinne premier. FOTO: ALEKSANDER WALØR

"Ikke den største stanga"
Joachim Danielsen fikk størst fisk i fjor som veide nøyaktig 18.2 kilo. Med det ville han gi et forsøk for å vinne igjen, og deretter bruke en nokså unik t-skjorte som han fikk lagd til den spesielle begivenheten. Derimot ble det åpenbart at Simon Muladal ble den store vinneren, og da tok Danielsen til scenen og ga Muladal den nokså unike bonuspremien. - Jeg ble slått totalt ned i støvlene, også med min gamle rekord. Siden du Simon slo meg så hardt, skal du få denne t-skjorten, sier Danielsen og gir Muladal den velfortjente bonuspremien. I tillegg til den vant Muladal nok et nettbrett med hodetelefoner og popcornmaskin. Til sammen har Muladal tre nettbrett, og han har lagt planene klar for hva han skal gjøre med overskuddet. - Jeg blir nok å selge en, og gi den andre bort. Så får vi se om det ikke blir mye popcorn framover, sier han til nettavisen og ler.

premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_ingress.JPG
Sinne Martinussen fikk med seg lørdagens andrepremie takket være en nokså eksotisk fangst. Nemling en bosme. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Eksotisk fangst
Ellers på kvelden kom det flere heldige fiskere fra både barne- og totalklassen som kunne dra hjem med et smil. Blant annet Ramon Tobiasen som fanget en torsk på 4.025 kilo som gjorde henne fortjent på et gavekort til en splitter ny flytevest. På andreplass kunne Sinne Martinussen få med seg et telt, takket være en nokså eksotisk fangst. Nemling en brosme på 4.208 kilo. Da er det bare en dag som gjenstår av Millionfisken, og da er det bare å følge med om kveiten på 87 kilo forblir en legendarisk rekord til Millionfisken, eller om den med en liten sjanse kanskje blir slått.

premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_ingress2.JPG
Ramon Tobiasen stakk av med tredjepremien under lørdagens premieutdeling. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Til nyhetsarkivet
Tips en venn

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS