salangen-nyheter.custompublish.com

fotballskolebig
Det er 14. gang det blir arrangert Tine Fotballskole på Idrettsheia. ARKIVFOTO: VEMUND MATHIESEN

Inviterer til Tine fotballskole:

- Perfekt start på ferien

SJØVEGAN: I år som i fjor, arrangeres det som vanlig Tine fotballskole på Idrettsheia. I år blir det på grunn av andre arrangementer bare to dager, men arrangør Trine Dahlberg Torgersen lover at det ikke skal bli noe dårligere av den grunnen.


Tine fotballskole er et årlig idrettsarrangement som er tilrettelagt for barn i unge i alderen 6 til 17 år. I løpet av skolen vil de få lære grunnleggene ferdigheter inne fotball av lokale instruktører fra Salangen IF og seniorspillere. - Vi har et variert og spennende opplegg med stort fokus på spilleglede i Tine Fotballskole, forteller arrangør Trine Dahlberg Torgersen.

Hadde 150 deltakere i fjor
Med en målgruppe på 6 til 17 år påvirker ikke dette oppmøte, i fjor hadde de 150 deltakere fra både Salangen og nabokommunene. I tillegg til å lære å spille fotball får også hver deltaker sin egen fotball, t-skjorte og ryggsekk. - For alle som er interesserte er det bare å melde seg på Tine Fotballskole som holdes på idrettsheia 22.-23. juni, dette er en perfekt start på sommerferien, avslutter Trine Dahlberg Torgersen oppfordrende.

Til nyhetsarkivet