Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
BMW_polittibil_INGRESS

Hendelse meldt til politiet:

ØVRE SALANGEN: Politiet fikk ved 05-tiden søndag morgen melding om innbrudd ved Åsheim grendehus i Øvre Salangen.
Les mer
bakkeid_ingress

Mørk krim-suksess for lokal forfatter:

SJØVEGAN/BORKENES: Forfatter Heine Bakkeid er opprinnelig fra Gratangen med bor for tiden på Borkenes. Tidligere denne måneden ga han ut sin andre krimbok "Møt meg i Paradis", som er hans tiende bok totalt.
Les mer
aarsmoete_historielaget_ingress

Årsmøte i Salangen historielag:

SJØVEGAN: Under årsmøte i Salangen Historielag på torsdag ble det klart at Eliseus Rønhaug fortsetter sin lederrolle i laget. Ellers var temaene digitalisering og kulturminneplanen.
Les mer
Damenes_aften_ingress

Damenes aften var en suksess:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det i overkant av 55 damer samlet inne på Kåre på Kaia under Damenes Aften. – Det var topp stemning og hæla i taket, forteller en fornøyd Dina Bay dagen derpå.
Les mer
Wanja_norske_talenter_ingress

I kveld er Wanja Merethe på Norske Talenter:

SJØVEGAN/STANGE: Den danseglade Wanja Merethe Nerli fra Bardu bor for tiden i Stange utenfor Hamar, og i kveld kan man se henne og hennes dansecrew på TV2s underholdningsprogram Norske Talenter.
Les mer
lavangen_byggeindustri_ingress

Gjenåpning av Lavangen Byggeindustri:

TENNEVOLL: På Neset i Tennevoll, hadde Byggfag Lavangen i dag gjenåpning av butikken, som en markering av at de ved årsskiftet gikk over til ny forhandler.
Les mer
extranyhetssending-forside

Butikkåpning torsdag:

SJØVEGAN: I går torsdag var den offisielle åpningen av den nye 1000 kvadrat store Extra- butikken på Sjøvegan. Over 1200 mennesker var innom og handlet på den første dagen, og de var ekstra fornøyd med det de så. SN Produksjon hadde en såkalt "Extra-Nyhetssending" på web-tv!
Se opptak av direktesendingen
64_Tom_Ivar_andefrsen_ingress

Bruker Facebook for å forvalte:

SPANSDALEN: Tor Ivar Andersen fra Lavangen opprettet facebook-gruppen "Samiske stedsnavn i Loabák" for cirka ett år siden med hensikt å kultivere de mange samiske stedsnavn i Lavangen.
Les mer
5Keeiprød_loppis

Inviterer for første gang til loppemarked:

KEIPRØD: Lørdag arrangerer Keiprød grendelag for første gang loppemarked. Silje Berg Paulsen som er medlem i grendelaget forteller at bygda har vært ivrige å donere lopper til laget, og håper på bra oppmøte på lørdag den 17. mars.
Les mer
 
mohammed_motte_erna_ingress

Sjøvegan vgs i Oslo:

SJØVEGAN/OSLO: I dag var representanter fra Sjøvegan videregående skole i Oslo hvor de fikk møte statsminister Erna Solberg i forbindelse med en konferanse blant Benjaminpris-vinnerne.
Les mer
aapning_extra_ingress

Torsdag åpnet Norges mest moderne butikk:

SJØVEGAN: I dag, torsdag var endelig den store dagen kommet for Agnar Magne Fossbakk, hans ansatte og for hele det lokale næringslivet. Norges mest moderne Extra butikk er herved åpnet.
Les mer
 
894_onsdagsrennet_ingress

Onsdagsrennet over for denne gang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var 120 skiløpere samlet inne på kulturhuset når det var premieutdeling for årets onsdagsrenn. Her var det mange spennende premier for de mange spente skitalenter.
Les mer
GammelPostkort2

Slik så det ut i 1948:

SJØVEGAN: Magnar Vikøren bak Facebook-siden «Gamle Bilder og gamle postkort» har funnet gamle postkort fra Salangen som strekker seg tilbake til tidlig etterkrigstid.
Les mer
 
frost_drypp_ingress

Har Per glemt å slippe steinen?:

SJØVEGAN: Den hardeste kulda ser ut til å være over, men det betyr ikke at frosten ikke fortsetter å gjøre sine skader. Vannledningene kan fortsatt fryse, derfor kommer Cato Sørensen med en liten oppfordring til alle husstander.
Les mer
damenes_latinske_aften_dina_ingress

Latinsk damekveld hos Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: I morgen er det duket for en søramerikansk preget aften nede hos Kåre på Kaia når det inviteres til Damens latinske aften. De 55 billettene til kvelden ble fort utsolgt, i følge Dina Bay.

Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider