Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 25. mai 2017

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lrdag7°C
Været i Salangen:
10aarmedbaluba_ingress11

10 år med Viseklubben Baluba:

SJØVEGAN: På Lundbrygga i 2. etasje på Sør-Troms Museum var det på onsdag pyntet med ballonger, med en lyd av jubel og feiring. Det var Salangen Viseklubb Baluba som feiret sine 10 år med aktivitet.
Les mer
Replikken_knutaaaa2

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Hilde Elisabeth Haug Larsen, som fikk et veldig spesielt besøk i hønsegården i dag morges.
Se Replikken her
sport1_service_sykler_BIG2[1]

Den årlige sykkelservicen:

SJØVEGAN: I løpet av gårdagen var det mulig å se Ronny Jenssen og Egil Vaeng like utenfor Sport1 i sentrum av Sjøvegan. De drev med den årlige servicen av sykler for folk som gjør seg klar for sesongen.
Les mer
Skolen_i_Seljeskogen_Tøllef_tøllefsen_INGRESS

Den gamle skolen i Seljeskog:

SELJESKOG: Den gamle skolen i Seljeskog står forlatt og naturkreftene har gjort sitt inntog med å ta tilbake den gamle bygningen. For seksti år siden gikk Lill Haldis Tveiten i andre klasse ved skolen, og hun har mange gode minner fra den tiden.
Les mer og se bilder
8[1]

Har høyest befolkningsvekst:

SJØVEGAN: I følge Statistisk Sentralbyrå ligger Salangen kommune på topp i høyst befolkningsvekst etter første kvartal i år, med en økning på hele 0,95 prosent. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo er utrolig stolt over de positive tallene.
Les mer
 
folkehelsekoordinator_BIG

30-trimmen er i gang:

SJØVEGAN: Det ligger ennå mye snø oppe i fjellene og man skal ikke så mange høydemeter opp før at man treffer på mye snø. Vi har tatt en prat med folkehelsekoordinator i Salangen, Anne Mette Brustuen om forholdene ute i terrenget nå.
Les mer
morgensending_ingress6

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Det er onsdag morgen og SN Radio er klar med dagens "Morgensending". Aleksander Walør hadde både nyheter og gode innslag i sendingen, blant annet med Barbro Johnsen som skal være instruktør under temakvelden med yoga neste uke.
Klikk her for å se sendingen!
 
golfmøte_ingress

Midt-Troms Golfklubb merker:

NEDRE BARDU/SJØVEGAN: Midt-Troms Golfklubb inviterer til åpent informasjonsmøte på Kåre på Kaia, torsdag 1. juni. Formålet med møtet er å fortelle blant annet hva det innebærer å spille golf.
Les mer
replikk

Se tirsdagens "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Morten Kasbergsen for å høre om de 3300 tyske dokumentsidene som ble lagt til i hans arkiv.
Se Replikken her
autentisk_thai-mat_toos_kafe_ingress

Toos Kafé med ny meny:

SJØVEGAN: Toos Kafé skal nå utvide menyen sin til tolv spennende thai-retter. - Vi har lenge planlagt å gjøre dette, men nå har vi fått tilgang til de råvarene vi trenger, forteller Lasse Mortensen.

Les mer
terjenyberget

Varaordfører frister med lavere skatt:

SETERMOEN: Etter saken om Arend og Els van der Brug som nå vurderer å flytte fra Salangen etter at de fikk en sjokkregning fra kommunen på 80 000 kroner for avgifter og eiendomskatt, ønsker nå varaordfører i Bardu, Terje Nyberget ekteparet velkommen til nabokommunen.
Les mer
 
Gratangsturneringen_2016_ingress

Gratangsturneringen-2017:

GRATANGSBOTN: Forberedelsene til Gratangsturneringen som i år skal være 16. til 18. juni i Gratangsbotn, er godt i gang. Det forventes at det blir stort engasjement, med både fotball og store artister.
Les mer
morgensending_ingress6

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Aleksander Walør har stått opp og har fått i seg sine knekkebrød på morgenen. I dag snakket programlederen med spillprodusent, Jorg Hauan ved The Arctic som fortalte litt om hvordan det faktisk er å lage spill.
Se Morgensendingen her
 
Replikken_timeless_knut

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Lars-Joar Halonen ved Ástávuona Giellagoahtie som snakket om oppstarten av samiskkurs.
Se Replikken her
bæretreff_ingress

Småbarnsforeldre fikk kurs:

SJØVEGAN: Bæremamma Barbro Jøtulhaug har invitert foreldre hjem til seg for å vise frem forskjellige typer og riktig bruk av bæretøy. Det var bra oppmøte blant mødre som ville lære korrekt bruk av bæretøy for sine smårollinger.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider