Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 26. september 2017

  • tirsdag15°C
  • onsdag15°C
  • torsdag15°C
Været i Salangen:
DorTilDor_Forside

Trenger 60 % dekning:

SJØVEGAN: Høsten 2017 starter Trollfjord Bredbånd fiberutbygging i Salangen. I den anledning får Salangen i disse dager besøk av selger Lars Nodeland fra Trollfjord.
Les mer
LokseMaskin_Riving_Forside

Anbefalt til storprosjekt:

SETERMOEN: Løkse Maskin har nå fått ta del i det nye leilighetsprosjektet til Origo boligsameie i Bardu. Entreprenørselskapet ble anbefalt av utbygger etter gode tilbakemeldinger.
Les mer
Besokte_Kiruna_Forside

Besøkte gruva i Kiruna:

KIRUNA: I forrige uke reiste over 50 ansatte ved samtlige avdelinger i Astafjord Vekst på tur til Kiruna i Sverige. De ansatte i Astafjord Vekst storkosa seg sammen og samtidig lærte om Kirunas gruvedrift.
Les mer
Wanja_Dorthe_etter_streetdance_VM_ingress

Wanja og Dorthe etter streetdance VM:

SJØVEGAN/TSJEKKIA: Danserne Wanja Merete Nerli og Dorthe Bendiktsen har i helga vært på verdensmesterskapet i streetdance i Tsjekkia.
Les mer og se videosnutt
HH

Riksantikvarens svar om Herredshuset:

SJØVEGAN: Salangen kommune har nå fått et endelig svar fra Riksantikvaren i forbindelse med vern av Herredshuset. - Riksantikvaren ønsker ikke å gå inn med støtte for fredning av bygget, forteller kultursjef Kurt-Jan Kvernmo.
Les mer
Coop_tennevoll_ingress

Søker butikksjef:

TENNEVOLL: 4. oktober åpner Coop Prix på Tennevoll, i den forbindelse er det nå utlyst stillingsannonse for ny butikksjef. - Vi har fått inn en vikarierende butikksjef inntil videre, forteller driftssjef ved Coop Nord.
Les mer
HandlerTilrettelegging_Forside

Kandidat for IA-prisen:

VASSHAUG: Vasshaug barnehage var en verdig kandidat til IA-prisen i Midt-Troms, men i år gikk prisen til Finnsnes vaktmesterservice.
Les mer
 
GratangenBliMe

Nasjonalt tiltak som fremmer inkludering:

GRØSNES: Fredag formiddag var barn og unge fra Gratangen være med å danse i forbindelse med "BlimE", som er et tiltak mot mobbing, og støtter vennskap og samhold i regi av barne-TV kanalen NRK Super.
Les mer og se videosnutt
InformasjonsmoteSeniornett_Forside

Informasjon til de eldre:

TENNEVOLL: I går fredag var Seniornett Norge på besøk hos Lavangen Frivilligsentral for å informere om organisasjonen Seniornett. Organisasjonens formål er å arbeide for å sikre alle seniorer som ønsker opplæring, støtte og veiledning i bruk av IKT.
Les mer
 
HjerttindRein_Smak_Forside

Reinkjøtt i Tromsø:

TROMSØ: I disse dager er familien Oskal med bedriften Hjerttind Rein i Tromsø under SMAK-festivalen med vogn og biler fult av reinkjøtt. For familien Oskal er dette en sosialt arrangement og en bra profileringsmulighet.
Les mer
Jubileumsleir_Big2

Årets andre leir:

RØKENES: I helga samles det barn i alderen 5.-8. klasse til leir på Røkenes bedehus. Mottoet denne gangen er «Alt han har gjort».
Les mer
 
brannvesnet_i_barnehagen_ingress

Barnehage fikk besøk av brannvesen:

VASSHAUG: Torsdag fikk Vasshaug barnehage storfint besøk av brannvesenet i forbindelse med brannvernuka. Det var mye glede blant de unge når de fikk lov å spyle vann og å sitte i brannbilen.
Les mer
Handlenett_Forside

Nytt reklamestunt:

SJØVEGAN: Kafeen Kåre på kaia har nå handlet inn flere handlenett i naturbleik bomull i oppfordring om å få folk til å tenke mer miljø og droppe plastposen.
Les mer
 
8_rommegrot_UL_fremad_Ingress

Inviterer til rømmegrøtbasar:

RØRBAKKEN: Søndag 24.september inviterer UL Fremad til den årlige rømmegrøtbasaren inne på grendehuset på Rørbakken. Det blir salg av både mat, kaker, og kaffe, i tillegg til lodd- og tombolasalg.
Les mer
Gjennfunn_fra_steinalderen_ingress

Dukket opp på gammelskolen:

INDREGÅRD: I den gamle skolen ved Indregård fant Kåre Fjellvang et gammelt tre-skrin som inneholdt noen merkelige gjenstander laget av stein. Er dette redskaper som stammer fra steinalderen?.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider