Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Elias_baaten_kommer_header
Eliasbåten er 3,39 meter lang og 1,84 meter bred og har en kapasitet på en voksen og to til tre barn. Eliasbåten er bygget av Hydrolift som blant annet bygger Formel-1 båter, noe som gjør den meget trygg i tillegg til å være enkel å manøvrere. Barna som får være med på båten kan også få prøve å kjøre båten mens de er ute på fjorden.

Gladnyhet for alle unge båtfolk:

I år kommer Elias!

SJØVEGAN: Det er nå avklart at Elias-båten kommer til Millionfisken i år. Både fredag og lørdag vil han være til stede og kan ta barn med ut på fjorden en tur.


Her kommer en gladnyhet til alle små båtfolk; Elias båten kommer til Sjøvegan i juni uunder Millionfisken! Dette ble avgjort tidligere denne uken, og leder for Redningsselskapet i Troms, Thomas Hestnes Mæhlum kan fortelle at det i tillegg til Elias båten også vil være satt opp ett stand på Sjøvegan hvor Redningsselskapet vil være tilgjengelig og ha litt aktiviteter gående, som blant annet Elias-quiz og testing av redningsvester. – Formålet med Elias og vennene hans er å fremme bruken av redningsvest blant unge i og nært sjøen, opplyser leder for Redningsselskapet i Troms, Thomas Hestnes Mæhlum til nettavisen.

 

Elias_baaten_kommer_artikkelfoto.jpg
Leder for Redningsselskapet i Troms, Thomas Hestnes Mæhlum (bildet) håper selv å få være med Eliasbåten og Redningsskøyta til Millionfisken. – Jeg har vært der før og det er et veldig morsomt og trivelig arrangement.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider