Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
564564_FA_paa_SABE_header
Major i Frelsesarmeen Arne Undersrud. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Frelsesarmeen på vårbesøk:

God stemning på SABE

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag fikk beboerne på Salangen bo- og eldresenter (SABE) hyggelig besøk av Frelsesarmeen som var på sitt halvårlige besøk. Totalt var det hele 80 salangsværinger som var samlet under besøket.


Det var god stemning inne i kantina på SABE torsdag ettermiddag da Frelsesarmeen var på besøk. Det var sang, taler og god mat og kaffe. Major i Frelsesarmeen Arne Undersrud forteller til nettavisen at selv om Frelsesarmeen ikke er like aktive å reise rundt på besøk i dag som før i tiden er de fremdeles fast på besøk i Salangen en gang i halvåret. – Vi vet at når vi kommer til Salangen bo- og eldresenter så pleier det å være et bra oppmøte. I dag hørte jeg at det er over åtti stykker her og det er jo veldig bra, sier Undersrud.

 

Fint at folk samles
Det er Salangen Røde Kors som har bistått med serveringen denne ettermiddagen. Leder i Salangen Røde Kors, May Eriksen forteller at det alltid er stas å få besøk av Frelsesarmeen. – Det er så fint at det samles folk her fra hele kommunen når Frelsesarmeen kommer hit. Både gamle og unge fra alle kanter kommer hit til SABE både for å være sammen med sine bekjente og for høre på Frelsesarmeen, avslutter Eriksen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider