Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
russejenter_uengasjert_ingress
Uengasjert-redaksjonen: Hedda Sætherskar, Yordanos Tekie, Helena Bolle Gabrielsen, Ida Hasvold Eie, Mari Elverum Rognsaa og Carina Klaussen. Om få dager vil årets russeavis være i salg. Avisen har et opplag på 120 eks, koster 50 kroner. Overskuddet går til Kreftforeningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Seks russejenter laget russeavisen:

En "Uengasjert" redaksjon

SJØVEGAN: For tiden er Sjøveganrussens egne avis i trykk, og fra neste uke av ventes den å være i salg. I år har redaksjonen for den 40 siders russeavisen "Uengasjert" kun bestått av jenter.


De seks jentene som har vært redaksjonen for årets russeavis kan endelig si seg ferdig med arbeidet. Nå er avisen sendt til trykk, og de venter å ha avisen klar for salg allerede på mandag. Avisen som i år har fått navnet "uengasjert" er på førti sider. – Navnet var ikke tilfeldig, vi var vel alle litt umotiverte til å skrive denne avisen, derfor er det bare to uker siden vi begynte arbeidet med avisen, forteller Carina Klaussen.


Fått gode tilbakemeldinger
I løpet av de to ukene jobbet jente en god del hjemme for å få alt på plass før deadline. – Siste dagen var det flere som ble sittende til i tre - fire tiden på morgenen for å få alt på plass før vi sendte det til trykkeriet. Av innhold i årets avis har vi blant annet sett litt på spalter og temaer som var tatt opp i tidligere utgaver i tillegg til flere nye ting. Blant annet hvordan å være russ på budsjett, som har en litt morsom vri. Så har vi matoppskrifter, politikk, start-pack for steriotyper, hvor vi har tatt utgangspunkt i lærere og skolens ansatte, noe vi har fått veldig god respons på, avslutter Klaussen.

russejenter_uengasjert_header.jpg
Forsiden på årets russeavis er spesiell, og kanskje er inspirasjonen hentet fra en amerikansk film?.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider