Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
XY_Softismaskin_header
På Yx Sjøvegan kan de nå tilby Il Primos nydelige is. Her serverer Markus Johnsen en av deres mer populære smaker vanilje og brownies. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

Ny ismaskin på YX Sjøvegan:

En strategisk investering

SJØVEGAN: På Sjøvegan kan YX nå skryte av en nyinvestert ismaskin, knapt 2 uker gammel. Allerede nå har den høstet stor popularitet hos publikum, og regner med at den også blir populær hos sommergjestene på campingplassen og båthavna like ved.


YX Sjøvegan har nå anskaffet seg ismaskin fra Il Primo. Den er svært enkel å bruke, og rengjøringen av den går lettere enn den tradisjonelle softismaskinen, ifølge butikkmedarbeider Markus Johnsen, som gir en demostrasjon av hvordan maskinen betjenes. – Man trekker ut en skuff, setter i et beger og deretter velger man smak. Omtrent som en kaffemaskin, forteller Johnsen fornøyd. Det går for øyeblikket bare i beger, men Johnsen deler videre med nettavisen at de ser på mulighet for at det vil komme inn kjeks også etterhvert. Smakene er variable, men folkefavoritten ser ut til å allerede være bestemt. – Det er alt fra jorbær og mango til solbær, sitron, capoccino og vanilje & brownies, for å nevne noe. Av disse er det jordbær og vanilje & browies som er de mest populære, sier Johnsen og legger avsluttende til at de også tilbyr laktosefri is for de som ønsker det.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider