Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
strandrydding_2018_header
Ordfører i Salangen Sigrun Wiggen Prestbakmo oppfordrer alle til å være med å delta på årets strandrydding.

Inviterer til strandrydding:

En fremtidsrettet dugnad

SJØVEGAN: I uke 18 og 19 inviterer ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo samtlige til å være med å gjøre en ekstra viktig jobb for både Salangen, for Norge og for fremtiden; strendene skal ryddes.


På Salangen kommune sine nettsider har ordføreren gått ut med en invitasjon til strandrydding. – I uke 18 og 19 arrangeres det en regional dugnad for å fjerne avfall som flyter på land i fjæra. Felles nasjonal ryddedag vil være lørdag 5. mai 2018, står det i ordførerens invitasjon. Videre forklares det at alt innsamlet avfall skal registreres på Hold Norge Rent sine hjemmesider slik at de lokale aksjonene blir ført inn i nasjonal sammenheng. – Hvert kilo som ryddes bidrar til et renere hav, mindre forsøplet havbunn og strender uten plast og farlig avfall. En innsats i dag blir en viktig del av nåde det nasjonale og det internasjonale arbeidet mot marin forsøpling, står det kommunens hjemmesider. 

 

Vær med å delta på et viktig arbeid. Rene strender og hav vil blant annet være med å ivareta livet i og rundt havet, så vel som å spare miljøet. Med andre ord; en fremtidsrettet dugnad. Les mer HER.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider