Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
ungd_motiv_pris_bardu_header
Motivasjonsprisvinnere: Joakim Jamal Anderssen (15) og Cecilie Eileen Simonsen (17).

Ungdommens motivasjonspris går til:

Cecilie og Joakim

SETERMOEN: Mandag kom pressemeldingen om at ungdommens motivasjonspris i Bardu skal tildeles Cecilie Eileen Simonsen (17) og Joakim Jamal Anderssen (15).


Bardu ungdomsråd har nå bestemt hvem som skal få ungdommens motivasjonspris for 2018. Det er Cecilie Eileen Simonsen(17) og Joakim Jamal Anderssen(15) som hver får 5 000 kroner og et innrammet diplom. Cecilie Eileen har gjort seg et navn innenfor NMK Bardu hvor hun kjører bilcross, men hun er også aktiv i en rekke andre aktiviteter, både innen idrett, kunst og som sceneutøver. – Det var helt uventende at jeg fikk prisen, jeg trodde først de hadde ringt feil. Det er utrolig stort å få tildelt denne motivasjonsprisen, forteller Simonsen.


Vil la unge prøve bilcross
Hun har allerede lagt planer for hva hun skal bruke pengesummen på. – Hvis det er mulig så ønsker jeg å bruke pengene til å la ungdom få prøve bilcross. Det er en ganske dyr sport, så at de kan få lov å prøve kan være med å rekruttere flere bilcross sjåfører. Det er et mindretall av ungdom i denne sporten, så det å kunne gi ungdom muligheten til å prøve er noe jeg har lyst å kunne bidra med, forteller Cecilie Eileen Simonsen.


En stor motivasjon
Joakim Jamal Anderssen har utmerket seg særlig innen det lokale basket-miljøet i Bardu, men er og et aktivt medlem av Bardu jeger og fiskeforening og er en ivrig rypejeger. Han forteller at han synte det var veldig morsomt å få denne tildelingen. – Det var en artig nyhet å få. Jeg vet enda ikke hva jeg skal bruke pengene på, men har ikke fått tenkt så mye over det enda. Det er uansett en stor motivasjon til å fortsette, forteller Joakim Jamal Anderssen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider