Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
69_grader_nord_1
– Dørene åpner klokken 19:00 med billett og kafésalg. Det vil også være mulig å kjøpe russeavisen der, forteller russepresident Emilie Bruvoll.

Mandag er det russerevy:

Alt klart for 69° Nord

SJØVEGAN: Mandag 30.april klokken 20:00 er det duket for årets Russerevy "69° Nord". Revysjef Malin Markussen forteller at det blir en artig revy med mye sang og dans.


Mandag kveld åpner dørene på Salangen kulturhus for årets russerevy. Sjøveganrussen har stått på den siste tiden for å få forberedelsene i boks til revyen som har fått navnet "69° Nord", som er en lokal vri på underholdningsprogrammet 71° Nord. – Dørene åpner klokken 19:00 med billett og kafésalg. Det vil også være mulig å kjøpe russeavisen der, forteller revysjef Emilie Bruvoll.


Gir overskudd til grendehuset
Billettprisen er satt til 200 kroner for voksne, og 100 kroner for de under 13 år, men revysjefene Malin og Emilie opplyser at anbefalt aldergrense er satt til 13 år. Overskuddet for revyen går til Øvre Salangen Grendelag for deres støtte til elevene. – De har vært veldig behjelpelige og vi har fått leie lokaler hos de til arrangementer vi har hatt og vi har fått bruke kostymer fra de, noe vi er veldig takknemmelige for, forteller Malin Markussen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider