Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
meninghetsmøteforside

Salangen menighetsråd:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag holdes det åpen kafé i Salangen kirke ved Salangen menighetsråd.
Les mer
2017_kulturpris_ingress

Frode og Hanne vant kulturprisen 2017:

SJØVEGAN: Det er blitt en tradisjon at kulturprisen i Salangen deles ut under Millionfisken, både til ungdom som forøvrig er nytt av året, i tillegg til den ordinære kulturprisen.
Les mer
Byron_idealtorksen_ingress

Leanne Byron vant idealtorsken:

SJØVEGAN: Det var Leanne Byron fra England, men bosatt i Portugal som under Millionfisken 2017 stakk av med 100 000 kroner for å komme nærmest idealvekta på torsk.
Les mer
konsert_lordag_millionfisken_ingress

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Countryrock og kystrock preget lørdagens festligheter i Sjøvegan sentrum under Millionfiskens tredje dag i Salangen. "Sie Gubba" leverte stort, og Senjahopen fulgte enda større like etter.
Les mer
premieutdeling_lordag_millionfisken_2017_ingress3

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Millionfisken er halvveis ferdig, og lørdagens premieutdeling ble litt utenom det vanlige, når Simon Muladal ikke bare igjen vant en premie, men skapte en legendarisk rekord i konkurransen.
Les mer
BARNELØP_MILLIONFISKEN_INGRESS

Barneløp i sentrum:

SJØVEGAN: I dag, lørdag var det barneløp på Sjøvegan, og over hundre unge håpefulle hadde meldt seg på og deltok på å springe rundt Rema 1000 bygget sammen med Labb og Line.
Les mer
ute_pa_bolgene_lordag_ingress2

Litt overskyet vær lørdag:

SJØVEGAN: Tredje fiskedag er over. Sagfjorden og områdene rundt har vært fullpakket med båter ute gjennom hele fisketiden, og nettavisens skribent tok nok en tur ut for å høre hvordan fisket har vært så langt.
Les mer
 
baatpaahavetforside

Dag tre av Millionfisken:

SJØVEGAN: Lørdag var vårt SN-TVs crew på havet igjen, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fikk vi sjekket fangsten til folk.
Se opptaket av direktesendingen
Kveite_på_87_kilo_simon_muledal_ingress

Rekord i Millionfisken med 87 kilo:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok den tretten år gamle storfiskeren Simon Muladal fra Tromsø den største fisken som hittil er tatt under Millionfisken, en kveite på hele 87 kilo.
Les mer
 
postgirobrygget_millionfisken2017-ingress2

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Lundbrygga var helt fullpakket med feststemte mennesker som var klar til å være med på allsang når Postgirobrygget og Ketil Stokkan Band spilte for festivaldeltakerne.
Les mer
premieutdeling_fredag_MIllionfisken_ingress5

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Fredagen er over og det er også premieutdelingen i forbindelse med Millionfisken 2017. En vanvittig stor folkemengde kunne nyte godværet mens premiene ble delt ut.
Les mer
 
Andeløp_vinner_ingress

1599 nummererte gummiender:

ANDELUND: I går fredag var det fullsatt på Andelund camping (Elvelund) da Salangen Musikkforening arrangerte det tradisjonelle andeløpet. Det ble ett spennende oppløp, og lenge var det uklart hvem som ville stikke av med den ettertraktede ANDreplassen.
Les mer
sanderhavet

"Festival-Nytt" fredag:

SJØVEGAN: I dagens program av "Festival-Nytt" sjekker programleder Sander Karlsen ut om hvor sprek folk er til å ta sjansen når de ser en flaskepost i havna.
Se sendingen her!
 
mellombolgeslagdag2

Dag to av Millionfisken:

SJØVEGAN: Fredag var vårt SN-TVs crew på havet igjen, og programleder Knut Arild Johansen pratet med kjente og ukjente på havet, og sist men ikke minst fikk vi sjekket fangsten til folk.
Se opptaket av direktesendingen
Blir_godt_å_sove_lenge_ingerss

Ronald Martinsen stiller passivt i år:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen har vært med å arrangere Millionfisken siden den startet opp for elleve år siden, og har spilt en stor rolle i arbeidet som skal til for å skape en god festival. I år stiller han seg mer passiv og skal mest delta som gjest.
Les mer
 
konsert_millionfisken2017_katastrofe_ingress2

"Katastrofal" kveldskonsert:

SJØVEGAN: Folkefesten i Salangen har endelig startet for fullt, og første artist til Millionfisken i år var "Katastrofe" som virkelig fyrte opp publikum med flere velkjente låter og festhumør.
Les mer
millionfisken_torsdag_premieutdeling_ingress6

Millionfisken 2017:

SJØVEGAN: Første dag med Millionfisken er avsluttet, og i tradisjonens tro trekkes det dagspremier for de som har deltatt. I tillegg til at ordføreren i Salangen kunne dele et par ord til publikum.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS