Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
buen_over_settfiskanlegget_salaks_ken_rune_ingress

Kjente linjer på nytt bygg:

SALANGSVERKET: Denne uken ble arken over inngangspartiet til det nye smoltanlegget til Salaks nede ved Salangsverket satt opp. Formålet med buen er å gjenskape linjene fra den gamle betongkonstruksjonen.
Les mer
nasking_pa_rema_forside

Butikken tar nå grep:

SJØVEGAN: Rema 1000 på Sjøvegan har opplevd gjentatte tilfeller av nasking inne i butikken og ser seg nå nødt til å forby bagger. – Vi er lei, og nå er det blitt nok, sier Ann-Charlotte "Lotta" Selmerson til nettavisen.
Les mer
kommunen_oppfordrer_til_bilfri_dag_forsid

Info om mobilitetsuken:

SJØVEGAN: Salangen kommune la ut på sine nettsider 15. juni informasjon fra Klima- og miljødepartementet og Samferdselsdepartementet. De informerer om den europeiske mobilitetsuken som er en årlig kampanjeuke.
Les mer
sjovegan_maskin_big

Ble tildelt nye kontrakter:

SJØVEGAN: Torsdag 14. juni ble Sjøvegan Maskin og Transport AS tildelt tre nye kontrakter som tetter timeplanen deres i vintermånedene. Bedriften sier det var gledens dag når nyheten kom.
Les mer
856_ny_parkering_asfalt_coop_ingress

Neste onsdag skal det asfalteres:

SJØVEGAN: Det har den siste tiden foregått mye arbeid på parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan. Slik det ligger an nå, blir det lagt nytt dekke på hele området før Millionfisken-helga.
Les mer
bra_start_for_elvelund_camping

Bra åpningsdag for Elvelund Camping:

ELVELUND: Fredag åpnet Tor-Arne Chruickshank endelig dørene til Elvelund camping for årets sesong. Selv med redusert meny preget ikke dette besøkstallene, og både glade og nye gjester hadde tatt turen innom på åpningsdagen.
Les mer
9_rolf_jorgensen_sif_friidrett_ingress

Inngikk avtale med Rolf Jørgensen AS:

SJØVEGAN: Leder for SIF Friidrett, Dagfinn Antonsen har inngått en sponsoravtale med Rolv Jørgensen AS på 75 000 kroner fordelt på tre år. Dette betyr mye for det lokale breddeidrettsmiljøet.
Les mer
 
Sky_tower_ingress

Luftig attraksjon til Millionfisken:

SJØVEGAN: Norges største fiskekonkurranse nærmer seg med stormskritt, og som vanlig kommer Hugo's Tivoli i år som i fjor til Sjøvegan under Millionfisken. I år har de med seg høydeskrekkutfordringen Sky Tower.
Les mer
mobilvennlig

Les Salangen-Nyheter på din mobil:

SJØVEGAN: Nettavisen har fått flere oppfordringer fra våre lesere som ønsker avisens nettside i mobilversjon. Endelig kan Salangen-Nyheter meddele overfor våre lesere at vi endelig er blitt mobilvennlig.
Les mer
 
retro_aerobic_ingress

Kåre på Kaia inviterer:

SJØVEGAN: I forbindelse med at Linas Hauge endelig er kommet til Salangen under sin innsamlingsaksjon Troms Rundt - Tur for liv har Dina Bay ved Kåre på Kaia bestemt seg for å ha sin egen lille spreke aksjon til støtte for Linas sak.
Les mer
0505060400700809012030405060780809093,

120 utstillere til Villmarksmessa i Bardu:

SETERMOEN: Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu nærmer seg med stormskritt, og messeleder Hans Hammer begynner å kjenne spenningen på kroppen. I år kommer hele 120 utstillere til den populære messa.
Les mer
 
drosjeloyvenforside

Runar Bekkeli på 38 år:

SJØVEGAN: I dag, onsdag klokken 08:00 overtok offisielt Runar Bekkeli den ledige drosjeløyva i Salangen. Med 8 års erfaring starter han nå å kjøre for sitt enkeltpersonforetak.
Les mer
jublerforstotteforside

Gründer av MIKI-senteret:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde næringsutvalget i Salangen kommune møte. Det ble innvilget støtte til MIKI-Senteret. - Det er all grunn til å juble, sier gründer og eier av MIKI-senteret, Jon Henrik Larsen (bildet).
Les mer
 
3390_LAVANGEN_ELEKTRO

Lavangen Elektro AS fyller ti år:

TENNEVOLL: Lavangen Elektro AS fyller i disse dager 10 år. Som en liten markering av jubileet dro samtlige ansatte med sine partnere ned til Nice, Frankriket.
Les mer
Polar_park_1%2B%282%29

Røde tall i regnskapet, men:

SALANGSDALEN: I årsregnskapet til Polar Park kommer det frem at parkken gikk med et underskudd på 2,3 millioner kroner i 2017. Værforhold og uforutsette utgifter er blant grunnene, men parken er allikevel i full vekst.
Les mer
 
BUFDIR_midler_for_sommer_2018_ingress

Planlegger sommeraktiviteter:

SJØVEGAN: Salangen kommune har nå fått innvilget midler fra BUFDIR i år, og er snart ferdig med planleggingen for aktiviteter til sommeren 2018. Det ble til sammen innvilget 270.000 kroner som da skal gå til gratis aktiviteter for barn og unge.
Les mer
9756_hoytrykkscvask_FK_ingress

Kärcher på Felleskjøpet-besøk:

SJØVEGAN: Mandag var distriktsjef for Kärcher, Knut Einarsen på besøk hos Felleskjøpet Sjøvegan. Ettersom de nettopp har blitt forhandler av merket var det på sin plass med litt produktfremvisning.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS