Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
2_dager_dugnad_polar_park_ingress

Dugnad letter oppstarten til Polar Park:

SALANGSDALEN: I to dager har Salangsdalen JFF holdt dugnad inne på Polar Park. – For Polar park er denne mangeårige tradisjonen gull verdt og et viktig element i det å få parken klar til sommeren, opplyser daglig leder, Jens-Kr. Dybwad.
Les mer
felleskjopet_gjodsel_2018_ingress

Vårtegn hos Felleskjøpet:

SJØVEGAN: Endelig kan vi parkere snøskuffen bak i boden, og dra fram shorts og solbriller for den varmeste tiden for oss nordlendinger i vente. Men ikke alt har overlevd vinteren, og de som liker å stelle i hager må begynne å brette opp ermene.
Les mer
arena_elvenes_varrengjoring_ingress

Rundvask og malejobb:

ELVENES: Vårrengjøringen er godt i gang i Salangen. Motorveien er pusset for grus, vinterdekk byttes og støvskyer velter ut fra hus og hjem. Nå etterspør Arena Elvenes lag, foreninger og skoleklasser som vil tjene inn litt ekstra penger.
Les mer
merogmerbobilerbig2

Åpner Sjøvegan Bobilcamping:

SJØVEGAN: Nå som snøen smelter og det begynner å bli tørt på området bortenfor YX-stasjonen kan Tor-Arne Chruickshank trygt åpne Sjøvegan Bobilcamping igjen. Chruickshank ser frem til årets sesong.
Les mer
garsnes_brygge_2018_sesongapning_ingress

Garsnes Brygges beste sesongåpning:

GARSNES: På lørdag var det duket for fest og moro i Sagfjorden ved Garsnes Brygge da de hadde en fabelaktiv sesongstart for 2018. - Det var fullt hus, og flere var nysgjerrig på den nye delen av restauranten, sier Andreas Utstøl.
Les mer
323232323_neringsaften_ingress

– En studietur for næringslivet:

SJØVEGAN: Den 3. mai kommer næringslivs-aktører fra Gratangen og Narvik på besøk til Salangen i forbindelse med næringsaften. I løpet av kvelden blir det omvisning på Salangfisk og middag med presentasjoner på Kåre på Kaia.
Les mer
huawei_P20_pro_iestad

Kinesiske Huawei tester storsatsing på Ibestad:

ANDØRJA: Det innovative mobiltelefonprodusentet Huawei har vært sammen med proffsvømmeren Aleksander Hetland på Ibestad hvor de har gitt Huaweis nye storsatsing P20 Pro.
Les mer
 
9_charotte_lotta_rema1000_ingress

Rema1000 Sjøvegan:

SJØVEGAN: Rema1000 Sjøvegan søker nå etter tilkallingsvikar. Dette er for at butikken skal være bedre rustet hvis det er forventet økt kundestrøm. Eneste kriterie er at søker må være fylt 18 år.
Les mer
0303_fjellkysten_NTW_ingress

Deltar på Norwegian Travel Workshop:

STAVANGER/SOLØY: For tiden pågår den omfattende Norwegian Travel Workshop i Stavanger. Her er i alt 700 reiselivsaktører samlet for å danne nye kontakter og bli bedre kjente med hverandre. Blant annet er Fjellkysten Gjestehus representert her.
Les mer
 
Skuterutstilling_setermoen_ingress

Stilte ut de nyeste modellene:

SETERMOEN: I går, søndag var mange snøscooter- interesserte samlet på Setermoen i Bardu for å se på de ferskeste snøscootermodellene som var utstilt. Her var en rekke leverandører samlet for en hyggelig prat med sine kunder og vise frem sine produkter.
Les mer
202_polar_park_bjonn_ingress

Vårsteming i Polar Park:

SALANGSDALEN: Det er ikke lenge siden bjørnene ved Polar Park kom ut fra vinterdvalen. Bjørnene trives for tiden ute i godværet og leker ute i snøen.
Les mer og se video
 
alarock

– En fantastisk arena for ungdom:

SETERMOEN: I dag var samfunnskontakt ved Sparebanken Narvik på besøk i Bardu i et ganske hyggelig æren. Han skulle levere en sjekk på tretti tusen kroner til rockeklubben AlaRock Scene på Setermoen.
Les mer
45_fjellkysten_aurora_ingress2

Fjellkysten feirer 10 år:

SOLØY: Den 25. april i 2008 overtok Tor Lyngmo Fjellkysten i Lavangen. Derfor inviteres både store og små til åpen dag lørdag, den 28. april med omvisning og bildekavalkade.
Les mer
 
9090_foxtail_ingress

Hva skjer i det gamle banklokalet?:

SJØVEGAN: Det har nå blitt observert aktivitet inne på Bankbygget på Sjøvegan som har stått tomt lenge. Et av lokalene har fått leietaker, men hvem er det som skal inn der?
Les mer
bromles_ingress

Utflyttet salangsværing fant lykken i Bø:

SJØVEGAN/BØ: Kenneth Knedahl overtok i 2015 Bromles Kiosk i Vesterålen. Sammen med sin forlovede Sigrid Hauglid som er utflyttet salangsværing, har de nå gjort en større oppussing av kiosken, og fredag blir det gjenåpning!.
Les mer og se video
 
AssiStep_ingress

Gjør det tryggere å gå i trapp:

SJØVEGAN: Før påske var utflyttet salangsværing, Halvor Wold fra AssiTech og Roger Alstad fra Hepro på Sjøvegan Helsesenter for å vise frem sin egenutviklede trappeassistent AssiStep.
Les mer
tor_arne_med_super_ide_ingress2

Innendørspark med campingmuligheter:

SJØVEGAN: Det gamle Extra-bygget som står igjen som et tomt skall får et helt nytt innhold. Eier av bygget, Tor Arne Chruickshank deler planene om å skape en innendørspark med campingmuligheter. - Det er perfekt for helårsdrift, sier han.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider