Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
sif_fotballjentene_3div_2018

Ga Stakkevollan sesongens første tap:

IDRETTSHEIA: Damelaget til Salangen IF Fotball briljerte på hjemmebane under søndagens 3. divisjonskamp på Idrettsheia når de møtte Stakkevollan. Dette var sesongens første tap for det sterke tromsølaget.
Les mer
klatrevegg (2)

Fått midler til ny klatrevegg i hallen:

SJØVEGAN: Salangen kommune har fått spillemiddelstøtte til å utbedre klatreveggen inne i Salangshallen. I følge kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo vil rivingen av den gamle starte etter skolene tar sommerferie.
Les mer
30_trimmen2018-2019_ingress

30-Trimmen 2018 starter nå:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fra i dag, 1. juni starter turkonkurransen 30-trimmen igjen i Salangen og Lavangen. Den varer da helt frem til 31. oktober 2019, og det er lagt opp til å kunne utforske 30 flotte turer i begge kommunene.
Les mer
isabell_soerensen_turn_vaaroppvisning_ingress

Se hva gymnastene har øvd på:

SJØVEGAN: 6. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.
Les mer
Tinestafetten2018_ingress2

Tinestafetten 2018:

IDRETTSHEIA: Om en uke skal en ny omgang med Tinestafetten gå av stabelen i Salangen. Det kommer til sammen ca. 320 elever delt opp i 46 lag fra hele regionen for å delta med god sportsjel og moro.
Les mer
BKTS2018_salangen_if_turn_ingress

SIF Turn på BKTS 2018:

TROMSØ: I helga var 31 turnere fra Salangen på barnkretsturnstevne i Tromsø. Leder for SIF Turn, Isabell Sørensen opplyser at det var omlag tusen turnere som var med å deltok på dette stevnet.
Les mer
30_trimmen_ingress

Søndag sparkes det igang:

SJØVGEAN/FOSSBAKKEN: Søndag 3. juni arrangerer 30-trimmen sammen med Lavangen skolemusikk og en rekke andre samarbeidspartnere en kick-off for 30-trimmen. Turen går gjennom deler av den nyetablerte krigsminneløypa.
Les mer
 
arena_elvenes_varrengjoring_ingress[1]

Ønsker oversikt over aktiviteter:

SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktiviteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller daglig leder Bjørn Nordmo.
Les mer
824244_polar_park_ingress

Polar Park tyvstarter sesongåpningen:

SALANGSDALEN: Polar Park tyvstarter sesongen i år med en aktivitetsdag i parken lørdag 9. juni. Her blir det god mat og aktiviteter hele dagen for både store og små.
Les mer
 
sykkelhospital_header

Torsdag blir det sykkelhospital:

SJØVEGAN: Også i år blir Sport 1 Sjøvegan å dedikere en hel dag til å gjøre service på sine kunders sykler. Torsdag 24. mai blir det sykkelhospital på Sjøvegan.
Les mer
tinefobballlskole_ingress

Planlegger Tine fotballskole 2018:

SJØVEGAN: Nå er planleggingen i gang for Tines fotballskole. I år er det femtende gangen det arrangeres i Salangen. I de siste årene har det vært med mellom 130 og 150 unge fotballentusiaster.
Les mer
 
10_paa_tur_gratangen_ingress

Ti på tur i Gratangen:

ÅRSTEIN: Ti på tur i Gratangen har nå startet. I år er det i alt fjorten spennende løyper som er satt opp som tar deg med på en spennende reise gjennom kommunen.
Les mer
salangskarusselenforside

Første runde av Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Onsdag var det første av i alt seks løp som er del av Salangskarusellen til SIF Friidrett og Øvre Salangen Idrettslag. Ikke mindre enn 75 spræke salangsværinger var med å deltok i det første løpet.
Les mer
 
dagfinn_salangskarusellen_ingress

Onsdag starter Salangskarusellen:

SJØVEGAN: Førstkommende onsdag klokken 18:00 er det klart for årets første løp i Salangskarusellen 2018. Det er SIF Friidrett og ØSIL som arrangerer, og det skal i alt avholdes 6 løp denne sesongen.
Les mer
Taekwon-do_reg_mest_ingress

Regionsmesterskap i Taekwon-do:

SJØVEGAN: I dag var det regionsmesterskap i taekwon-do som denne gangen fant sted i Salangshallen. Her ble det konkurrert i både sparring og mønster.
Les mer
 
3_1_til_SIF_Fotball_dsujbf

Seriestart på Idrettsheia:

IDRETTSHEIA: Lørdag var det sesongstart for Salangen IF Fotball da de møtte Lyngen/Karnes på hjemmebane. Stillingen endte på 3-1 til slutt.
Les mer
01325_taekwon-do_regionmesterskap_forh_oomt_ingress

130 Taekwon-do utøvere til Salangen:

SJØVEGAN: Lørdag er det duket for regionsmesterskap i Taekwon-do inne i Salangshallen. Hit kommer omlag 130 utøvere i alle aldre, fra Bodø i sør til Nordreisa i nord.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS