Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
arena_elvenes_varrengjoring_ingress[1]

Ønsker oversikt over aktiviteter:

SJØVEGAN: Arena Elvenes har for fjerde året på rad laget årshjul for årets aktiviteter. – Slik får vi organisert bedre, og naboer får bedre kontroll på hvilke helger det skjer noe her og når det er aktivitetsfri, forteller daglig leder Bjørn Nordmo.
Les mer
Salangstrimmen_2018_trenger_speaker_ingress

Trenger "speaker" til Salangstrimmen 2018:

SELJESKOG: Årets omgang med Salangstrimmen nærmer seg med store skritt, men i år er det mangel på speaker. - På grunn av familiære årsaker kan jeg ikke være speaker i år, så vi ser nå etter noen som kan steppe inn for meg, sier Nikoaly Nordmo.
Les mer
894_onsdagsrennet_ingress

Onsdagsrennet over for denne gang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var 120 skiløpere samlet inne på kulturhuset når det var premieutdeling for årets onsdagsrenn. Her var det mange spennende premier for de mange spente skitalenter.
Les mer
vasshaug_aapen_igjen (1)

Lite snø gir vanskelige forhold:

SJØVEGAN: På grunn av lite snø har det vært en heller treg sesong for Vasshaug skilekanlegg, men tirsdag denne uken kunne de åpne bakken igjen for full drift.
Les mer
011505408564_oddgeir_woll_ingress

Militærtrafikk i skisporet:

SJØVEGAN: I forbindelse med militærøvelsen har militæret gjort skader på lysløypa ved Sandberg. Dette er ikke første gangen dette skjer, men Oddgeir Wold forteller at de er alltid redelige og gjør opp for seg i etterkant.
Les mer
14_tabata_ingress

Kom i form med Tabata:

SJØVEGAN: Wenche Kanstad er instruktør i Tabata i Salangen. I snart tre år har hun drevet dette tilbudet for salangsværigner som ønsker å komme i form.
Les mer
AF_nettside_ingress

Arctic Freedom nå online:

SJØVEGAN: Arctic Freedom kom i forrige uke ut med ny nettside, selv om nettsiden enda ikke er helt ferdigstilt har responsen vært positiv opplyser Thor-Elvin Jøtulhaug til nettavisen.
Les mer
 
salangnenstrimmen_2018_ (2)

Salangstrimmen for 39. gang:

SJØVEGAN: Søndag 25. mars er det klart for årets Salangstrimmen. Dette blir for 39. gang, og blir som vanlig i klassisk stil gjennom den omlag 23 kilometer lange løypa, og som vanlig blir det flotte premier.
Les mer
dart_indregård_ingress

Stort oppmøte på dartturnering:

INDREGÅRD: I helga var det dartturnering inne på det gamle ungdomshuset i Indregård. Det var Fryseriet Dartklubb som arrangerte, og det var hele 40 deltakere fra Tromsø i nord, til Narvik i Sør.
Les mer
 
am_fotball_treningssamiling_ingress

Amerikansk fotballtrening:

SJØVEGAN: I helga hadde Salangen besøk av de amerikanske fotballagene Bardu Wolverines og Tromsø Trailblazers som hadde treningssamling i Astafjordhallen.
Les mer
per_thrane_ingress

Årsmøte i Fjellvandrerlaget:

TENNEVOLL: Torsdag i forrige uke var det møte i Lavangen Fjellvandrerlag. Per Thrane ble valgt som ny styreleder, og det ble lagt planer for året, blant annet åpningen av 30-Trimmen den 1. juni.
Les mer
 
til_hovedlandsrennet_ingress

Ariane, Henning og Ivar fra SIF Ski:

SJØVEGAN: Henning Berg Frantzen, Ivar Fredheim og Ariane Daleng fra SIF Ski reiser torsdag ned til Lygna i Oppland for å være med å delta på hovedlandsrennet.
Les mer
soker_turnere_1 (2)

SIF Turn søker flere trenere:

SJØVEGAN: I fjor høst skrev vi om SIF Turn som søkte etter trenere. Dette resulterte i at de fikk en ny trener. Nå trenger de flere trenere og prøver lykken igjen.
Les mer
 
karnevalsturn_ingress

Årlig tradisjon i SIF Turn:

SJØVEGAN: I går kveld var omlag femti turnere samlet inne i Salangshallen for en helt spesiell turnøkt. Da var det duket for karnevalsturn hvor turnerne fikk utøve sine kunster mens de var kledd som sine helter.
Les mer
friidrett_aarsmote_ingress

Lysere fremtid for SIF Friidrett:

SJØVEGAN: Den 22. mars er det endelig klart for årsmøte i SIF Friidrett. Etter at laget sto i fare for å bli lagt ned ser det nå ut til at de går en lysere fremtid i møte.
Les mer
 
18_vinterferieaktiviteter_i_dyroy_ingress

Arrangerer friluftstilbud i vinterferien:

BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
Les mer
fryseriet_dartklubb_2017_forside2

Arrangerer "Lørdagsserie":

SALANGSVERKET: For første gang slår dartklubbene i Sjøvegan, Narvik, Bardufoss, Malangseidet og Tromsø seg sammen for å arrangere en "Lørdagsserie" på 5 helger. - Alle kan være med, også de utenom en klubb, sier Pål Samueljord.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider