Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
IMG_0004ferdig

Høststormen på ferde i sentrum:

SJØVEGAN: På torsdag ble de ansatte ved Extra Sjøvegan møtt av et merkelig syn; en handlevogn lå og duppet i vannkanten ved kaia. Heldigvis var det en fryktløs ansatt ved dagligvarebutikken som stupte uti for å få vogna på land igjen.
Les mer
skolebolig_sak_INGRESS2

Trenger du plass å bo?:

SJØVEGAN: Førstkommende mandag har Sjøvegan videregående skole første skoledag. Rektor, Kjell Arne Giske oppfordrer tilreisende elever som ønsker et sted å bo å ta kontakt med skolen for assistanse til å skaffe seg hybel.
Les mer
002204864894529046_elder_sjamanraadet_ingress

Til støtte for de som søker hjelp:

SJØVEGAN/OSLO: Sjaman og elder i Sjamanrådet Eirik Myrhaug sendte denne uken ut en pressemelding om kriterier rundt sjamaner og hvem som kan kalle seg sjaman. Formålet er å være til støtte for de som søker hjelp av sjamaner.
Les mer
soppel_Lavangen_ingress2

Fortvilt over situasjonen:

TENNEVOLL: Etter å ha sett hva folk har kastet fra seg i søppelcontainerne, fortviler Geir Sjøgren i uteseksjonen på teknisk på Nesset over situasjonen som nå har oppstått.
Les mer
20_ar_med_lottovinnere_INGRESS

Liten kiosk, store gevinster:

SJØVEGAN: På veggen bak kassa hos daglig leder, Dag Sæther på Narvesen i Sjøvegan sentrum henger en hel rekke med diplomer over kunder som har vunnet i lotto hos ham. Eventyret om de mange lottovinnerne startet for to tiår siden.
Les mer
sif_fotballjentene_3div_2018

Ga Stakkevollan sesongens første tap:

IDRETTSHEIA: Damelaget til Salangen IF Fotball briljerte på hjemmebane under søndagens 3. divisjonskamp på Idrettsheia når de møtte Stakkevollan. Dette var sesongens første tap for det sterke tromsølaget.
Les mer
0987564_ibestan_veiprojekt

Ny og bredere vei på Ibestad:

HAMNVIK: Alt er så langt etter planen i veiprosjeketet ved Fylkesvei 848 på strekningen Forså og Sørrollnes i Ibestad kommune. Går arbeidet feilfritt framover vil den utbedra veien åpne i løpet av oktober.
Les mer
 
lavangen_friluftsskole_ingress

Friluftsskolen i gang i Lavangen:

TENNEVOLL: Mandag startet Friluftsskolen i Lavangen. Omlag 15 deltakere var påmeldte, og første dagen gikk turen til skogen bak Soløy der elevene blant annet skal lære å bruke kart og kompass, lage bål og plukke bær.
Les mer
snart_skolestart_INGRESS

Viktig å møte første dagen:

SJØVEGAN: Det nærmer seg stadig starten på et nytt skoleår. Avdelingsleder ved Sjøvegan videregående skole, Kjetil Bjørnsen gir nettavisen en liten statusrapport om hvordan det ligger an for det kommende skoleåret 2018/2019 på Sjøvegan.
Se videoreportasje
 
skigard_sjovegan_maskin_ignress

Sjøvegan Maskin og Transport AS:

SJØVEGAN: Gravearbeidet som startet i fjor på Sjøvegan er nå gått inn i siste del av sluttfasen, som er å sette opp en tidligere skigard på en av eiendommene som ble preget av gravearbeidet.
Les mer
tonder_ingress

Tønder-familien skal samles i Salangen:

SJØVEGAN: I helga er det Tønder-treff i Salangen. Hele 80 familiemedlemmer fra fjern og nær, i alderen 3 måneder til 89 år møtes her i Salangen.
Les mer
 
viodeleggernaturenforside

Isogaisa- festivalen:

ÅBREKKA: Sjamanfestivalen Isogaisa er i full gang i Lavangen på Åbrekka. I år var 100 år gamle Laila Myrhaug (bildet) som sto for åpningen og tenningen av den hellige ild. Men 100- åringen hadde også noen kloke ord med til festivaldeltakerne.
Se videoreportasje
MedbyKrysset_Forside

– Må det gå liv før det skjer noe?:

MEDBY: Egil Danielsen bor på Medby og er forbauset over at fylket enda ikke har valgt å prioritere det farlige veikrysset ved Salangsverket i Salangen. Danielsen mener det er risikosport å kjøre ut av veikrysset.
Les mer
 
buen_over_settfiskanlegget_salaks_ken_rune_ingress

Kjente linjer på nytt bygg:

SALANGSVERKET: Denne uken ble arken over inngangspartiet til det nye smoltanlegget til Salaks nede ved Salangsverket satt opp. Formålet med buen er å gjenskape linjene fra den gamle betongkonstruksjonen.
Les mer
karsteinsorensen_ingress

Årsmøte i Løksebotn:

LØKSEBOTN: Neste fredag, den 17. august er det duket for årsmøte i Løksebotn grendelag. I forkant av møte skal det avholdes en liten dugnad til at det etter tennes i grillen.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS