Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 25. mai 2017

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lrdag7°C
Været i Salangen:
10aarmedbaluba_ingress11

10 år med Viseklubben Baluba:

SJØVEGAN: På Lundbrygga i 2. etasje på Sør-Troms Museum var det på onsdag pyntet med ballonger, med en lyd av jubel og feiring. Det var Salangen Viseklubb Baluba som feiret sine 10 år med aktivitet.
Les mer
Novemberfilm_forteller_historie_ingress

Novemberfilm på besøk hos nettavisen:

SJØVEGAN: Vidar Lien Amundsen er produsent i Novemberfilm som står bak blant annet Insider- seriene, Oslo Brenner og Hundepatruljen, han har vært på besøk i Salangen sammen med kameramann Tomas Myklebost.
Les mer
laberg_infoskilt_ingress

Se de nye severdighetene i Gratangen:

LABERG: Ved Laberg i Gratangen er det nå satt opp to flotte informasjonsskilt som omhandler DS Dronning Maud og okkupasjon og kystfart. Det er Troms fylkeskommune som har laget skiltene.
Les mer
morgensending_ingress5[1]

Se Morgensendingen:

SJØVEGAN: Aleksander Walør er har stått opp og er pumpet med energi til å være med deg en hel ny uke! I dag kontaktet programlederen Aleksander Biti, Ved Gratangsturneringen for å høre om alt som er planlagt. Det skal visst bli et storbesøk på scenen i år.
Se Morgensendingen her
arend_outpost_ingress

Eier av meieribygget fikk sjokkregning:

SJØVEGAN: Eier av det gamle meieribygget på Sjøvegan, Arend Van der Brug fikk sjokk og trodde kommunen hadde gjort en feil da han fikk regning på 80 000 kroner for avgifter og eiendomskatt, noe som var en dobling fra hva han betalte i 2016.
Les mer
 
johannes_og_Toni_ingress

Spesielt utgangspunkt:

SJØVEGAN: Toni Winger Moen og Johannes Hellstrand Frøshaug er begge regissører, produsenter og manusforfattere og er freelansere. De har besøkt Salangen i forbindelse med åpningen av MIKI-senteret og arbeidet til Jon Henrik Larsen.
Les mer
Dugnad_kirke_19_mai_ingress

Nå skal det rakes på kirkegården:

SJØVEGAN: Tirsdag 23.mai inviteres det til dugnad på gravlunden på Sjøvegan. Kirkeverge Tonje Østvik oppfordrer flest mulig til å stille opp slik at de får tatt mest mulig av gravlunden.
Les mer
 
Miki_senter_aapning_ingress

Åpningsfesten ble knallsuksess:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var den offisielle åpningen av MIKI-sentret, og det ble invitert til åpen folkefest med innslag i Sjøvegan. Med scene, fyrverkeri og storslagene artister ble kvelden en kjempesuksess for gründer, Jon Henrik Larsen.
Les mer og se opptak fra åpningen
Bjarne_Dahlberg_soknadsfrist_kulturskole_ingress

Kulturskolen har mye å tilby:

SJØVEGAN: Kulturskolerektor Bjarne Dahlberg tok vår journalist med på en omvisning inne på kulturskolen og fortalte om hva de har å tilby sine elever som har tenkt å søke seg inn på kulturskolen til høsten.
Les mer
fotballskole14_forside

Inviterer til Tine fotballskole:

SJØVEGAN: I år som i fjor, arrangeres det som vanlig Tine fotballskole på Idrettsheia. I år blir det på grunn av andre arrangementer bare to dager, men arrangør Trine Dahlberg Torgersen lover at det ikke skal bli noe dårligere av den grunnen.
Les mer
miki-aapning-AVIS

Statsministeren åpnet senteret offisielt:

SJØVEGAN: I går var det offisiell åpning av MIKI-senteret, og dette ble markert med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.
Se sendingen her
 
miki-aapner_ingress2

Med statsministeren som storesøster:

SJØVEGAN: I dag torsdag 18.mai er det offisiell åpning av MIKI-senteret, og i den forbindelse skal dette markeres med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.
Les mer
RadioSN-AvisArtikkelBilde5

Direkte på SN-Radio

SJØVEGAN: Aleksander Walør er klar til helg denne fredagsmorgenen med "Morgensendingen" på SN-Radio. I dag fikk vi mange spennende gjester med oss direkte i studio, og i løpet av sendingen ringte vi Andreas Forfang som kunne fortelle om gåturen hans i fjor som tok han tvers over hele Norge.
Se Morgensendingen her
 
Felleskjopet_Vaartelt_Forside

Lars Kai har åpnet sommerbutikken:

SJØVEGAN: Nå er sommerbutikken til Felleskjøpet på Sjøvegan satt opp og inni er det fyllt opp med det heteste innen uteinteriør. Daglig leder Lars Kai Nordmo forteller stolt om deres flotte sortiment av hagemøbler og uteting.
Les mer
dancelab_hip_hop_kurs_ingress

Dancelab kommer til Lavangen:

TROMSØ/TENNEVOLL: For de danseglade i Lavangen skal det neste helg arrangeres et hip-hop kurs i regi av Dancelab. Eier av Dancelab, Jarl-Tore Helmobakk forteller at de ønsker å skape et aktivt tilbud for barn å unge.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider