Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 26. september 2017

  • tirsdag15°C
  • onsdag15°C
  • torsdag15°C
Været i Salangen:
DorTilDor_Forside

Trenger 60 % dekning:

SJØVEGAN: Høsten 2017 starter Trollfjord Bredbånd fiberutbygging i Salangen. I den anledning får Salangen i disse dager besøk av selger Lars Nodeland fra Trollfjord.
Les mer
MalselvKommunestyret_20sep2017

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: Onsdag 20. september var det kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet diskutert om bidrag til TV-aksjonen 2017. Salangen-
Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet
80_prosent_studiesentret_ingress

HiOA har kjøpt 80% av Studiesenteret:

SJØVEGAN: Høgskolen Oslo og Akershus har kjøpt opp 80 prosent av aksjene til Studiesentret. Dette medfører at Studiesentret nå har en sterk samarbeidspartner til å være med å utvikle deres visjon.
Les mer
trollstien_ingress

Trollstien åpen for offentligheten:

SANDBERGAN: Det var et stort oppmøte av eventyrlystne barn og unge ved Sandbergan i Sjøvegan under den offisielle åpningen av Trollstien i går. Besøkende fikk kose seg med kake, og gleden av å være de første til å gå på stien.
Se videoreportasje
Oppusset_Lokomotiv_Forside

Omfattende restaurering:

SJØVEGAN: Etter flere tusen arbeidstimer har det gamle lokomotivet som var brukt på Salangsverket blitt restaurert og har kommet tilbake på sin respektive plass i Ny-Ålesund.
Les mer
Spadetak_Forside

Inspisert første spadetak:

SJØVEGAN: Onsdag morgen var daglig leder ved Coop-Extra Sjøvegan Agnar Magne Fossbakk, ute og inspiserte det første spadetaket til det nye Coop-bygget som skal bygges opp.
Les mer
LavangenPensjonistforeningBasar_Forside

Pensjonister arrangerer basar:

ÅBREKKA: Så er det igjen tid for den årlige basaren arrangert av Lavangen Pensjonistforening. - Alle er velkommen, inviterer Johan Svendsen.
Les mer
 
GarsnesByrgge_GodSesong_Forside

Avslutter sesongen:

GARSNES: I forrige uke hadde Garsnes Brygge sesongens siste dag. - Det et alle dokker som er Garsnes! Uten dere hadde dette ikke vært mulig, sier Andreas Utstøl.
Les mer
IngenVeiTilbake_Forside

Turiststasjonen utbedrer hyttene sine:

SJØVEGAN: Lapphaugen Turiststasjon pusser opp soverommene på to av hyttene sine. Det er totalt fire soverom som skal få seg et strøk maling under oppussingen.
Les mer
 
OdaRosegOlsen_Forside

Sjøvegan VGS kutter ut Water for Life:

SJØVEGAN: Etter å ha støttet opp om prosjektet "Water for Life" i ti år har Sjøvegan videregående skole nå valgt å kutte samarbeidet til fordel for Operasjon Dagsverk.
Les mer
20aar_MH_jubileum_ingress

Jubileum for Mental Helse Salangen:

SJØVEGAN: Fredag 15. september var den store dagen. På dagen for 20 år siden startet Mental Helse Salangen. Over 70 mennesker var tilstede på festen hvor det både var underholdning og servering.
Les mer og se videoinnslag
 
5909396_36214032

Skal ha åpen gård:

HAUGVANG: Lyder grønnsakssuppe laget av nyhøstet ingredienser fra en grønnsakshage, hjemmelaget smoothie og ridning spennende ut? Da har Sonja Svane Johnsen en gladnyhet til det glade folkeslaget i Salangen.
Les mer
Natokaia_ingress

NATO-kaia i bruk igjen:

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har tatt i bruk NATO-kaia på Sjøvegan for å kunne ta i mot lastebåter med masser og nødvendig utstyr de trenger til sine pågående prosjekter i området.
Les mer
 
Lavangen_OsloMarathon_Forside

Representerte Lavangen Idrettsforening

OSLO: I helga var Ahmed, Asmaa og Mobaraak Jaly fra Lavangen i Oslo og deltok på BMW Oslo Maraton 2017. De fikk alle gode plasseringer i sine respektive klasser, med forholdsvis 7. -, 15. -, og 4. plass.
Les mer
sif_turn_trenger_trenere_ingress2

SIF-Turn søker engasjerte mennesker:

SJØVEGAN: SIF-Turn har slått på søkerlysene etter folk med trenere i magen som har tid og engasjement til å være med på å skape turnglede og godt samhold. Isabel Sørensen håper mange vil prøve seg, da spesielt menn.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider