Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 18. november 2017

  • lørdag-5°C
  • søndag-8°C
  • mandag-5°C
Været i Salangen:
salsingskoret_forside

Salsingkoret i Salangen:

SJØVEGAN: Det er stadig aktivitet i Salsingkoret i Salangen, og neste helg skal de være med og synge på Kjølenkorets julekonsert i Salangen kirke. Voksenleder i Salsingkoret, Hans Erik Børve, kan fortelle at koret stadig blir mer populær blant ungdommen.
Les mer
julegatesattoppforside

Snart kommer julegata:

SJØVEGAN: Julepynt, godteri, mat og drikke har de siste ukene begynt å fylles opp butikkene på Sjøvegan, og snart er det på tide det også skal komme til gatene. - Det skal se flott ut for besøkende som kommer innom, forteller næringsforeningsleder Cato Sørensen.
Les mer
222_futsal_25_november (2)

3 lag fra 1. div møtes:

SJØVEGAN: Den 25. november arrangeres det futsaldag i Salangshallen. Her møtes 1. divisjonslagene Salangen, Skånland og Nordpolen for å spille tre kamper.
Les mer
300303030_besøkte_sjøvegan_vgs_fylkesråd_for_utdanning_ingress

Utdanningskomiteen besøkte VGS:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde Sjøvegan Videregående Skole besøk av utdanningskomiteen i Troms Fylke. - Det er en større skole enn man skulle tro, sier leder for utdanningskomiteen, Line Fusdahl.
Les mer
moteplassen_hobbykveld_ingress

Hobbykveld på Møteplassen:

SJØVEGAN: Mental Helse i Salangen har hatt en lang tradisjon med å ha hobbykvelder minst en gang i uka siden oppstart. Det kommer besøkende som lager flere fine gjenstander og klær.
Les mer
1311_coop_extrabygget_ingress

Denne uken kommer elementene:

SJØVEGAN: I flere måneder har entreprenørene jobbet på spreng for holde planen for det nye Coop-bygget på Sjøvegan. Denne uken kommer elementene, og bygget vil settes opp omgående.
Les mer
99_lutefiskaften_GARSNESBRYGGER (2)

Fredag blir det lutefiskaften:

GARSNES: Det er en årlig tradisjon at Garsnes Brygger inviterer til lutefiskaften på denne tiden av året. Andreas Utstøl forteller at det allerede er reservert omlag 25 plasser.
Les mer
525252_kalkflekker_ingress

Kommunen skifter vannledning:

SJØVEGAN: I den sener tid har folk observert at når kopper og kar er skylt i rent vann og lufttørket, så oppstår det kalkflekker. Mange lurer på om kommunen har tilsatt mer kalk i vannet, og vil dette skade oppvaskmaskinene?
Les mer
747474_torket_blaeretang_Ronald_kvernmo_ingress

Kvernmo med nytt naturprodukt:

LAVANGEN: Sjaman Ronald Kvernmo er stadig på utkikk etter nye måter å benytte seg av naturen rundt seg på. Nå har han vært i fjæra og plukket blæretang som han har tørket.
Les mer
 
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
5-ars_jubileum_z_interior_ingress2

Z-interiør på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Onsdag 15.november feirer butikken Z-Interiør på Sjøvegan hele 5 år. Dette skal markeres på behørig vis med gode tilbud og åpen butikk helt til kl 18:00. Kanskje det blir overraskelser også til noen kunder.
Les mer
 
333_nytt_baatutsett_salangsverket_ingress

Salangsverket Marina utbedrer:

SALANGSVERKET: Nå står endelig det nye båtutsettet til Salangsverket Marina klart. Båtutsettet har lenge vært i dårlig forfatning. Det var på høy tid at det ble utbedret.
Les mer
00000001111_kyprosreiser_ingress

Arrangerer seniorturer til Kypros:

PAFOS/SJØVEGAN: Det er mange som ønsker seg vekk fra snø og kulde her i nord. Kanskje spesielt de litt godt voksne. Steinar Ski er medeier i Kyprosreiser, som arrangerer seniorreiser til Pafos, i vinterhalvåret.
Les mer
 
utpaatur11november-forside

Reisen ut i Europa fortsetter:

SJØVEGAN: I går lørdag 11.november gikk den fjerde utgaven av reiseprogrammet på web-tven til Salangen-Nyheter. Are og Jon Henrik fortsatte sin reise fra Antwerpen i Belgia til Limassol på Kypros. Nå kan du se opptak/reprise av gårdagens program.
Se opptak av sendingen her
09_friidretts_salangen_ingress

Vil øke aktiviteten:

SJØVEGAN: Tirsdag 7. november ble det gjennomført ekstraordinært årsmøte i Salangen IF friidrett på Sjøvegan. Det ble et positivt ekstraordinært årsmøte i laget. Regnskapet viste et fint overskudd, og vil gi et godt utgangspunkt for det nye styret.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider