Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. februar 2018

  • mandag-11°C
  • tirsdag-11°C
  • onsdag-11°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
la

Møtet om Lavangsvekka 2018 bar frukter:

SJØVEGAN: Tordag kveld var det idémyldringsmøte inne på Frivilligsentralen på Tennevoll i forbindelse med Lavangsvekka 2018. Her kom det gode forslag som styret nå skal jobbe videre med.
Les mer

ny_logo_brannogredning_ingress

Fra idé til ferdig produkt:

SJØVEGAN: For litt siden kom det en gladnyhet fra gjenget som tilhører Salangen Brann og Redning, for de kunne nemlig avsløre til befolknigen at de nå kommer med en aldri så liten endring som kan observeres i framtiden.
Les mer
18_vinterferieaktiviteter_i_dyroy_ingress

Arrangerer friluftstilbud i vinterferien:

BRØSTADBOTN: I vinterferien inviteres det til spennende vinteraktiviteter i Dyrøy kommune. Hundesledekjøring, overlevelseskurs og vintercamp er noen av aktivitetene på lista.
Les mer
skolesak_leo_ajkic_ingress

Kjent TV-ansikt til Sjøvegan VGS:

SJØVEGAN: I går formiddag besøkte det kjente TV-ansiktet, Leo Ajkic Sjøvegan videregående skole for å holde et veldig personlig foredrag om hans opplevelser som flyktning fra eget hjemland.
Les mer
øvelse_2018_ingress2

Mye militærtrafikk under Snøpanser:

SETERMOEN: Det pågår nå en militærøvelse langs E6 på strekningen mellom Gratangen og Målselv. Det er for tiden stor militær trafikk langs veiene.
Les mer
 
8_vellykket_operasjon_ingress

Benedicte Iselin i Barcelona:

SJØVEGAN: Nå er nakkeskadde Benedicte Iselin Johansen fra Salangen i Barcelona for å få den nødvendige operasjonen hun selv må betale. Fredag kommer stand-up komiker Pål Riise til Salangen for å gjøre et show til inntekt for Benedicte.
Les mer
SN-radio_ingress2018_1_ARTIKKELVERSJON

Se Reprisen her:

SJØVEGAN: Se tredje utgave av Aleksanders Radioshow! I denne omgangen fokuserte vi på sjefen over alle sjefer, nemlig Jon Henrik! Vi bet også tak i ting som skjedde i 3. episode av "Salangen-Nyheter". Blant annet Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu, og den nye sognepresten i Lavangen, Stig Kaarstad
Hør opptaket av sendingen her
 
smoltanlegget_ingress

Salangfisk AS sitt nye anlegg tar form:

SALANGSVERKET: Nå begynner ting virkelig å ta form inne på det nye smoltanlegget til Salangfisk AS ved Salangsverket. Produksjonen er kommet godt i gang selv om det enda pågår bygningsarbeid der.
Les mer
valentinsdag_ingress

I dag er Valentinsdagen!:

SJØVEGAN: Dagen for kjærlighet, nærhet og oversvømmelse av illustrerte hjerter står for dør. Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag er omsider kommet. Har du en kjære å dele dagen med?
Les mer
 
polarpark_ny_kontorleder_ingress

Nok en ny ansettelse ved Polar Park:

SALANGSDALEN: Morten Fredriksen (41) som tidligere har jobbet som butikksjef ved COOP Nord på Setermoen har blitt ansatt i Polar Park som ny kontorleder.
Les mer
lavangsvekka2018-ingress

Planlegger Lavangsvekka 2018:

TENNEVOLL: Den 28. omgangen med Lavangsvekka står for dør, og på torsdag begynner planleggingen av årets innhold. Kolbjørn Sjøseth ved Lavangen Frivilligsentral håper det kommer mange nye ideer fra nye hoder i år.
Les mer
 
sælongang_legger_ned (2)

Sælongan legger ned:

SJØVEGAN: Dansegruppa "Sælongan" har i ti år vært et populært fritidstilbud for barn og unge, men det er nå bestemt å legge ned dansegruppa. De stter nå igjen med 25 000 kroner de ønsker å gi til et annet bra kulturtilbud for unge.
Les mer
Linas_gar_mot_kreft_ingress

Linas Hauge fra Salangen:

SJØVEGAN: Linas Hauge har aldri vært redd for å utfordre seg selv eller å hjelpe andre. Til sommeren skal han gå nærmere hundre mil til fots. Dette i forbindelse med en pengeinnsamling til kreftforeningen.
Les mer
 
fryseriet_dartklubb_2017_forside2

Arrangerer "Lørdagsserie":

SALANGSVERKET: For første gang slår dartklubbene i Sjøvegan, Narvik, Bardufoss, Malangseidet og Tromsø seg sammen for å arrangere en "Lørdagsserie" på 5 helger. - Alle kan være med, også de utenom en klubb, sier Pål Samueljord.
Les mer
Polar_park_1 (2)

Turistnæringen i Troms blomstrer:

SALANGSDALEN: Turistnæringen i Troms blir stadig mer attraktiv i det internasjonale markedet, og besøkstallene fortsetter å stige. En av de som har opplevd en økning er Polar Park.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider