Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0303_fjellkysten_NTW_header
Som en del av markedsføringen under Norwegian Travel Workshop i Stavanger har jentene fra Fjellkysten Gjestehus med seg både organiske hudpleieprodukter som Fjellkysten Gjestehus tilbyr i sine spa-pakker, i tillegg til brosjyrer, penner, visittkort og minnepenner med informasjon om turisthotellet. Aurora Lyngmo Olsen (avbildet) og driftsleder Marte Srikerud er det som representerer Fjellkysten Gjestehus under NTW.

Deltar på Norwegian Travel Workshop:

20 møter på en dag!

STAVANGER/SOLØY: For tiden pågår den omfattende Norwegian Travel Workshop i Stavanger. Her er i alt 700 reiselivsaktører samlet for å danne nye kontakter og bli bedre kjente med hverandre. Blant annet er Fjellkysten Gjestehus representert her.


350 reiselivsaktører i form av selgere møter 350 turoperatører i form av kjøpere under Norwegian Travel Workshop som finner sted i Stavanger i disse tider. Dette er en internasjonal arena for reiselivsnæringen hvor det avholdes møter på løpende bånd mellom kjøpere og selgere.


Står på stand
Blant disse står Marte Skrikerud og Aurora Lyngmo Olsen å representerer Fjellkysten. Driftsleder Marte Skrikerud forteller at de i går, tirsdag deltok på i alt tjue møter med turoperatører fra hele verden. – Det har vært veldig intenst, men også utrolig spennende. Selv om de aller fleste møtene var avtalt på forhånd opplevde vi flere ganger at folk kom bort og så på bildene for så å etterspørre et møte med oss, forteller Skrikerud til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider