Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
EXTRA_header
Butikkarbeider Egil Danielsen og daglig leder Agnar Magne Fossbakk har all grunn for å juble etter Coop siste pressemelding. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Extra Sjøvegan mot nye høyder:

– Kundene er storfornøyd

SJØVEGAN: Extra Sjøvegan har høyest vekst i kundetilfredshet. – Dette er nok en tilbakemelding på at vi har funnet vinneroppskriften i Extra, sier butikksjef Agnar Magne Fossbakk.


Coop kom i går ut med en pressemelding om at Extra Sjøvegan har høyest vekst i kundetilfredshet. I årets utgave av Norsk Kundebarometer øker kundetilfredsheten til Coop Mega med 3,2 poeng til en score på 71 poeng av 100 mulige. Coops lavpriskjede Extra. Kjeden, som også har vokst mest i omsetning i bransjen de siste årene, oppnår en score på 73,4 poeng etter en vekst på 2,2 poeng. En score mellom 70-75 poeng regnes som «fornøyde kunder». Butikksjef Agnar Magne Fossbakk på Extra Sjøvegan jubler over tilbakemeldingen: - Dette er nok en tilbakemelding på at vi har funnet vinneroppskriften i Extra. Kombinasjonen av lave priser og stort utvalg, sammen med utrolig flinke og engasjerte ansatte gir oss fornøyde kunder. Dette gir en skikkelig inspirasjon til å bli enda flinkere.


Vil ha fornøyde kunder
Ambisjonen til kjededirektør Christian Hoel i Extra er å ha Norges mest fornøyde kunder: - Extra har opplevd en fantastisk mottakelse av kundene over hele Norge, og vi skal nå etablere 100 nye butikker. Ved siden av å vokse raskest, er vårt mål å ha de mest fornøyde dagligvarekundene i landet. Denne undersøkelsen viser at den ambisjonen absolutt er innenfor rekkevidde, sier Hoel.  Også Coop Bygg får stadig mer fornøyde kunder, med en vekst i kundetilfredsheten på 1,7 poeng til 72 poeng. Med unntak av Coop Marked som går noe tilbake, opplever samtlige av Coops dagligvarekjeder en fremgang i årets undersøkelse:

EXTRA[1].jpg
Kilde: Norsk Kundebarometer/Handelshøyskolen BI

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider