Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
GlassbrikketSalangen_Big
- Det er kjempe gøy å få en så positiv response. Jeg blir så motivert, sier Bern-Egil Berntzen.

Håndlaget glassbrikker fra Salangen:

- Har lekt meg med laseren

SJØVEGAN: Bernt-Egil Berntzen har igjen lekt seg med sin private laserkutter og har nå begynt produksjon av handlaget glassbrikker av tre.


Han forteller at ideen kom ifra da han spiste frokost på stuebordet og tenkte det kunne være kjekt med glassbrikker, etter bare noen dager senere var produksjonen allerede i gang. Brikkene er pyntet opp med ulike stedsnavn som folk i Salangen kan kjenne igjen. - Jeg brukte stedsnavn der folk bor og ferdes. Jeg har også begynt å produsere brikker med stedsnavn relatert til Bardu, sier Berntzen ovenfor nettavisen.

GlassbrikkerSalangen_Big.jpg
- Så lenge etterspørselen er der, må jeg vel lage flere, ler Bernt-Egil Berntzen. FOTO: PER ASBJØRN


Nå er de til salgs
Glassbrikkene kan fås kjøpt hos Z-Interiør på Sjøvegan. - De på Z-Interiør har vært veldig sjenerøse med å gi oss en hylleplass, sier Berntzen videre. Mary-Anne Winstanley ved Z-Interiør skryter over produktene til Berntzen og de har venteliste på produktene. - Brikkene er flotte, og vi skal få solgt dem så lenge han fortsetter å lage dem, ler hun ovenfor nettavisen. Det er ikke første gang Berntzen har levert noen av produktene sine til møbelbutikken i Salangen. - Det er artig å få den responsen jeg får, blir motivert til å lage flere, sier han avsluttende ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS